Frokostordningen er også det verste opplegget jeg har vært borte i under corona. Hotellet booker alle inn til ulike frokosttidspunkter, og frokosttidene varer bare i 45 minutter. Dette fører til at ALLE i samme frokost"gruppe" kommer til frokost samtidig, og siden tiden er så kort skal også alle forsyne seg samtidig (se bilde, og dette var selv etter at de fleste hadde forsynt seg). Dermed blir det fullstendig kaos i buffeeten med null smittevern eller avstand. Virkelig en dårlig løsning.
Rommene er små og med lite plass, og har ikke kjøleskap....Vi bestilte rom med tidlig innsjekk kl 10. Kom til hotellet kl 12, men rommet var ikke klart. Hotellet skulle ringe når rommet var klart, men når klokken nærmet seg 15 hadde vi ennå ikke hørt noe, og vi dro derfor tilbake til hotellet. Rommet var heller ikke blitt klart til da, og kl 16 fikk vi sjekke inn (én time etter ordinær innsjekk). På grunn av dette måtte vi betale ekstra for parkering, siden vi bare skulle laste av bilen før vi kjørte og parkerte et annet sted Da var også vårt ønskede frokosttidspunkt fullbooket, til tross for at det var ledig første gang vi var innom for å sjekke inn. Vi spurte om å få sjekke ut litt senere dagen etter siden vi ikke fikk sjekke inn før sent, men dette lot seg ikke gjøre. Hyggelige ansatte, men ingen som helst beklagelse eller kompensasjon for disse tingene.
Rommene er små og med lite plass, og har ikke kjøleskap. Synes generelt vi betalte alt for mye for alt for lite på dette hotellet. Her har Scandic mye å jobbe med.Mer
Vis mindre