Slater
Herøy Municipality, Norge
Anmeldelse av Scandic Solsiden
4,0 av 5 boblerAnmeldt 16. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Parkering i kjelleren til 200kr døgnet. Frokosten starter ikkje før 7.30 men varer til 11.
0.8 km fra Scandic Solsiden
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 27. juni 2022

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Anmeldt 22. juni 2022

Besøkte dette hotellet som det første på vår 3-uker lange norgesferie. Hotellet ligger meget sentralt i trondheim, men kort gå-avstand til det meste man kunne tenke seg. Rommene var slik som alle andre hotell i denne klassen, så de var helt ok.

Vi var meget skuffet over frokosten som til tross for et ok utvalg, var lite appetittlig. Maten bar preg av å ha ligget lenge og smakte ikke godt. I tillegg virket de ansatte likgyldige til oss som gjester. Aldri et smil, ikke "hei, velkommen" osv. Hotellet bar preg av at de ikke ønsket gjester. Anbefaler å lete videre. Finnes mange bedre hoteller i samme prisklasse i Trondheim.

Takk, perthomasb
Anmeldt 14. juni 2022

Greit hotell, med hyggelig betjening og gode parkeringsmuligheter. Fint rom, ok frokost og takterasse. Senga var veldig god. Hotellet har perfekt beliggenhet, midt på solsiden. Kommer ilbake ihvertfall

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Jallemaja
Anmeldt 12. juni 2022 via mobile enheter

Ikke spesielt imponert.
Kundeservice over telefon var svært dårlig, vedkommende jeg snakket med var ikke imøtekommende.
Rommet var helt ok. Det var veldig varmt og bråkete fra baren utenfor. Vinglassene og kaffekoppene på rommet var både skittene og med sprekker.
Det som trekker opp fra 1 til 2 stjerner er hyggelige resepsjonister og en ok frokost.

Takk, susannel502
Anmeldt 21. mai 2022

Fint hotell. Rommet hadde dårlig plassering og ventilering(siden rommet vendte inn mot resturanten) frokosten var ok men kunne vært et bedre utvalg av kjøttpålegg/osv. Synd hotellet ikke bruker restauranten til annen mat/servering. Men ellers flott!

Dato for oppholdet: mai 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com