Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 146
eDreamsUSD 146
Agoda.comUSD 146
Vio.comUSD 150
StayForLong
Expedia.com
Se alle 12 tilbud
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Fikk en flott leilighet til en veldig god pris. Service ok. Tre ting fra nettsiden som ikke stemte: Vi fikk en leilighet et helt annet sted i byen enn oppgitt adresse. Prisen var ikke inkludert frokost, og det var ikke gratis parkering.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, vyxir
Anmeldt 1. oktober 2017 via mobile enheter

Bor her igjennom firma tur. Skal være her i 5 uker som jeg foreløpig klare meg med. Jeg tok å sjekket opp på nettsidene deres før jeg reiste så jeg hadde noe gode forventninger og hadde troen på en liten koselig leilighet. Jeg endte opp med et lite fengsel. Rommene som står beskrevet på deres sider er nok bra, men dette gjelder kun på hoveddelen av hoteller deres og ikke det huset som har de ekstra små rommene der jeg endte opp med.
Her er rommene så små at dusjen går nesten over vask og toalett.. blir iallefall rent etter en dusj. Enkel liten seng noen stoler og en liten kombikjøkken trykket inn i 15/16 kvadrat rom. Lyd fra familien som bor ovenfor deg lager så mye lyd at du kan glemme en god nattesøvn. Unger som springer op og ned trapper. Tror det er de som vasker her som bor ovenfor. Og vaskingen er ekstrem dårlig. Første uken hadde jeg 3 stk håndklær. 1 lite for håndvask og 2 stk dusjhåndklær + en kjekk badematte utenfor badet(veldig kjekk etter en dusj slik at slipper å gjør gulvet på rommet vått) men etter den uken forsvant alt og fra uke 2-3 kun 1 håndklær. Servicen her er ikke bra. Min anbefaling.... finn en annen plass. Der er så mange gode og billige plasser i Trondheim å bo i enn dette fengselet. Hadde ikke vært for en ok seng og at firma betaler så hadde jeg flyttet ut derifra etter 2-3 dager. Veldig skuffet over denne plassen. Men jeg får overleve dette her... men kan iallefall advare folk.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, Djruni
Anmeldt 4. august 2016 via mobile enheter

Hotellet og leiligheten var helt ok, likevel var servicen forferdelig. Opplevde en kveld at en av de ansatte kom inn i leiligheten og lukket vinduet vårt samtidig som vi var i leiligheten uten ett ord. Ringte ned til resepsjonen for å gi beskjed om at vi ikke var ok med det, og fikk da beskjed om at vi kunne sjekke ut på dagen og aldri komme tilbake.

Dato for oppholdet: august 2016
Takk, OleR36
Anmeldt 16. juli 2016 via mobile enheter

Veldig romslige og fine leiligheter! Og oppholdet var tilrettelagt. Leilighetshotellet lå i rolig strøk av byen. Leiligheten var ren, og frokosten ble levert/lagt i kjøleskap kort tid etter innsjekking. Gratis WiFi er også alltid en fordel!

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, anncecilieb
Anmeldt 27. juli 2013

Overnattet tre netter med familie på fire. Vi fant brød, pålegg, juice, egg, kaffe og te til oss. Ferskt brød dag to også. Gode senger. Dusjhodet i dusjen var ødelagt, men kunne brukes. Grei standard på rommene. En del støy fra jernbanen som går like ved. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2013
Takk, Tommy P