Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 197
Vis tilbud
eDreamsUSD 197
ZenHotels.com
PricelineUSD 197
Agoda.comUSD 197
Expedia.com
Travelocity
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Vurdering fra reisende
5
7
3
0
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5
7
3
0
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 23 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Trondheim Leilighetshotell er er gullfunn midt i Trondheim by: Store og velutstyrte rom, muligheter for total avkobling eller uforstyrret arbeid, alle ønskelige fasiliteter, trivelig, fleksibel og ekspeditt stab.
Gratis parkering, kort vei til offentlig transport.
Stedet har stil, historie og fremtid.
Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 248wolfgangp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Fikk en flott leilighet til en veldig god pris. Service ok. Tre ting fra nettsiden som ikke stemte: Vi fikk en leilighet et helt annet sted i byen enn oppgitt adresse. Prisen var ikke inkludert frokost, og det var ikke gratis parkering.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, vyxir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2017 via mobile enheter

Bor her igjennom firma tur. Skal være her i 5 uker som jeg foreløpig klare meg med. Jeg tok å sjekket opp på nettsidene deres før jeg reiste så jeg hadde noe gode forventninger og hadde troen på en liten koselig leilighet. Jeg endte opp med et lite fengsel. Rommene som står beskrevet på deres sider er nok bra, men dette gjelder kun på hoveddelen av hoteller deres og ikke det huset som har de ekstra små rommene der jeg endte opp med.
Her er rommene så små at dusjen går nesten over vask og toalett.. blir iallefall rent etter en dusj. Enkel liten seng noen stoler og en liten kombikjøkken trykket inn i 15/16 kvadrat rom. Lyd fra familien som bor ovenfor deg lager så mye lyd at du kan glemme en god nattesøvn. Unger som springer op og ned trapper. Tror det er de som vasker her som bor ovenfor. Og vaskingen er ekstrem dårlig. Første uken hadde jeg 3 stk håndklær. 1 lite for håndvask og 2 stk dusjhåndklær + en kjekk badematte utenfor badet(veldig kjekk etter en dusj slik at slipper å gjør gulvet på rommet vått) men etter den uken forsvant alt og fra uke 2-3 kun 1 håndklær. Servicen her er ikke bra. Min anbefaling.... finn en annen plass. Der er så mange gode og billige plasser i Trondheim å bo i enn dette fengselet. Hadde ikke vært for en ok seng og at firma betaler så hadde jeg flyttet ut derifra etter 2-3 dager. Veldig skuffet over denne plassen. Men jeg får overleve dette her... men kan iallefall advare folk.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Djruni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2016 via mobile enheter

Hotellet og leiligheten var helt ok, likevel var servicen forferdelig. Opplevde en kveld at en av de ansatte kom inn i leiligheten og lukket vinduet vårt samtidig som vi var i leiligheten uten ett ord. Ringte ned til resepsjonen for å gi beskjed om at vi ikke var ok med det, og fikk da beskjed om at vi kunne sjekke ut på dagen og aldri komme tilbake.

Dato for oppholdet: august 2016
Takk, OleR36
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2016 via mobile enheter

Veldig romslige og fine leiligheter! Og oppholdet var tilrettelagt. Leilighetshotellet lå i rolig strøk av byen. Leiligheten var ren, og frokosten ble levert/lagt i kjøleskap kort tid etter innsjekking. Gratis WiFi er også alltid en fordel!

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, anncecilieb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser