Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 242
Vis tilbud
Priceline
USD 242
Vis tilbud
Trip.com
USD 165
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.22
Lol.travel
eDreamsUSD 242
FindHotel
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Vurdering fra reisende
5
7
3
0
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5
7
3
0
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 23 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Vi bodde i en flott, nyoppusset leilighet i Munkegata. Kort vei til alt og lett å ta turen innom leiligheten i løpet av dagen. Rent og fint, samt godt utstyrt leilighet. Gode senger! Ypperlig sted å bo med familie! Vi kommer gjerne tilbake neste gang turen går til Trondheim.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Trail00232894044
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Styr unna. Useriøse drivere. Vi ønsket en leilighet med 2 soverom og mulighet til å vaske litt klær og fant Trondheim leilighetshotell, som vi tenkte var et godt alternativ. Vi bestilte en familieleilighet pr telefon hvor vi meget tydelig gav beskjed om relativt sen ankomst, ca kl 2130. «Ikke noe problem», var svaret fra en hyggelig og troverdig kar i andre enden av røret. «Bare ring når dere er her». Og vi ringte, og vi ringte, og vi ringte. Tror du noen svarte? Kjempefint på en lørdag i fellesferien når «alt» er fullbooket. Jeg har aldri vært så skuffa over et overnattingssted. Rett og slett sur ble jeg. 1 time brukte vi på å finne et nytt hotell med plass til oss alle.
Tusen takk for den Det blir en kaktus fra oss i form av slakt her og et bilde. Som sagt, styr unna!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, AndreasJL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Trondheim Leilighetshotell er er gullfunn midt i Trondheim by: Store og velutstyrte rom, muligheter for total avkobling eller uforstyrret arbeid, alle ønskelige fasiliteter, trivelig, fleksibel og ekspeditt stab.
Gratis parkering, kort vei til offentlig transport.
Stedet har stil, historie og fremtid.
Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 248wolfgangp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Fikk en flott leilighet til en veldig god pris. Service ok. Tre ting fra nettsiden som ikke stemte: Vi fikk en leilighet et helt annet sted i byen enn oppgitt adresse. Prisen var ikke inkludert frokost, og det var ikke gratis parkering.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, vyxir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. oktober 2017 via mobile enheter

Bor her igjennom firma tur. Skal være her i 5 uker som jeg foreløpig klare meg med. Jeg tok å sjekket opp på nettsidene deres før jeg reiste så jeg hadde noe gode forventninger og hadde troen på en liten koselig leilighet. Jeg endte opp med et lite fengsel. Rommene som står beskrevet på deres sider er nok bra, men dette gjelder kun på hoveddelen av hoteller deres og ikke det huset som har de ekstra små rommene der jeg endte opp med.
Her er rommene så små at dusjen går nesten over vask og toalett.. blir iallefall rent etter en dusj. Enkel liten seng noen stoler og en liten kombikjøkken trykket inn i 15/16 kvadrat rom. Lyd fra familien som bor ovenfor deg lager så mye lyd at du kan glemme en god nattesøvn. Unger som springer op og ned trapper. Tror det er de som vasker her som bor ovenfor. Og vaskingen er ekstrem dårlig. Første uken hadde jeg 3 stk håndklær. 1 lite for håndvask og 2 stk dusjhåndklær + en kjekk badematte utenfor badet(veldig kjekk etter en dusj slik at slipper å gjør gulvet på rommet vått) men etter den uken forsvant alt og fra uke 2-3 kun 1 håndklær. Servicen her er ikke bra. Min anbefaling.... finn en annen plass. Der er så mange gode og billige plasser i Trondheim å bo i enn dette fengselet. Hadde ikke vært for en ok seng og at firma betaler så hadde jeg flyttet ut derifra etter 2-3 dager. Veldig skuffet over denne plassen. Men jeg får overleve dette her... men kan iallefall advare folk.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, Djruni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser