Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Trondheim Private Walking Tour
0 anmeldelser

Bestill på forhånd
fra
USD 419,02
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Ulike måter å oppleve Erkebispegården på
fra USD 419,02
Mer informasjon
Anmeldelser (225)
Filtrer anmeldelser
225 resultater
Vurdering fra reisende
85
101
35
2
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
85
101
35
2
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 225 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2021

Flott museum som hele familen hadde glede av med både kunnskap om utviklingen av Nidarosdomen og funksjonene og livet til erkebiskopen. Flott museum med moderne inntrykk.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, RouleurKJH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. september 2018

En severdighet som bør oppleves av alle historieinteresserte. Kan besøkes med eller uten guide. Guidingen er på flere språk så her kan en fint ta med turister.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, KirstenStorm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. mai 2018

Har du mulighet, få med deg dette bygget i Trondheim. Det ligger sentralt i byen ved det fantastiske byggverket Nidarosdomen.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Borthe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. desember 2017 via mobile enheter

Var der i kombinasjon med besøk i Nidarosdomen. Utrolig museum som viser utgravingen av gamle erkebiskopgården og funn der. God informasjon om funn og hvordan det levdes der i tidligere epoker. Vel verdt et besøk

Dato for opplevelse: desember 2017
1  Takk, lille20192019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2017 via mobile enheter

En spennende plass med mye historie rundt kirken og bispedømmet. For historieinteresserte. Inneholder bla bispegården, et myntverksted og kronejuvelene. Veldig flinke guider så anbefaler at en tar en guidet tur - det ligger i prisen.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, b_rrel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser