Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De nyeste anmeldelsene. De laveste prisene. Det perfekte stedet å bestille hoteller.

“Alltid spennende!” 5 av 5 bobler
Anmeldelse av Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum

Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum
Vurdert som nr. 28 av 97 ting å gjøre i Trondheim
Attraksjonsdetaljer
Kongsvinger, Norge
Nivå Bidragsyter
5 anmeldelser
“Alltid spennende!”
5 av 5 bobler Anmeldt 17 november 2015

Hvis du er interessert i kunst, så bør du gå innom her! Spennende utstillinger, som varierer i de ulike år.

Besøkte august 2015
Nyttig?
Takk, Christin B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

29 anmeldelser fra vårt fellesskap

Besøkendes rangering
    13
    11
    5
    0
    0
Dato | Rangering
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Portugisisk først
  • Svensk først
  • Uspesifisert
  • Alle nye på norsk
Norsk først
Trondheim
Nivå Bidragsyter
160 anmeldelser
74 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 12 nyttige stemmer
“Spennende museum”
4 av 5 bobler Anmeldt 13 september 2015

Her kan en se flotte utstillinger! Sjekk ut hvilken ny utstilling som blir presentert. Mye å se også i de permanente utstillingene.
Rikholdig museumsbutikk og en ønsker å kjøpe en souvenir!

Besøkte mai 2015
Nyttig?
Takk, HansHBj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Oslo, Norge
Nivå Bidragsyter
19 anmeldelser
9 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 7 nyttige stemmer
“Interessant museum”
4 av 5 bobler Anmeldt 4 august 2015

Her er det utrolig mye interessant å se. Hvis man liker museer, anbefaler jeg å få med dette. Jeg synes vi fikk se mye forskjellig.

Besøkte september 2014
Nyttig?
Takk, Hilde Kristin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trondheim, Norge
Nivå Bidragsyter
10 anmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 5 nyttige stemmer
“mye interessant å kikke på!”
4 av 5 bobler Anmeldt 29 juli 2015

Det var en fin utstilling om papirklipp der - men ellers var jeg mest interessert i å se den faste utstillingen . Spennende å se bruksting fra ulike land,og perioder. Det var f.eks en spesialutstilling av kanner til forskjellig bruk,fra 1700 tallet og til dd.

Besøkte juli 2015
Nyttig?
Takk, Fnus12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Norge
Nivå Bidragsyter
467 anmeldelser
159 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 183 nyttige stemmer
“Et museum som gir mye!”
5 av 5 bobler Anmeldt 26 mars 2015

Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum gir mye på liten plass. Her er det stilhistoriske utstillinger, permanente Hanna Ryggen tepper, Japanutstilling, van Welde rom, Scandinavian design, keramikk, Trondhjemssølv med mere utstilt. I tillegg har museet skiftende kunst- og designutstillinger. Det er utrolig hva dette lille museet klarer å framvise og være aktiv som produsent av utstillinger. Fordelen er at det ikke er for stort men med mange nisjer. Innholdsrik og god museumsbutikk finnes også.

Besøkte desember 2014
Nyttig?
Takk, travphot
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum, så også på

 

Har du vært i Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din