Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De nyeste anmeldelsene. De laveste prisene. Det perfekte stedet å bestille hoteller.

“Flott sted med historisk sus” 5 av 5 bobler
Anmeldelse av Ringve Museum

Ringve Museum
Vurdert som nr. 7 av 97 ting å gjøre i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Attraksjonsdetaljer
Nivå Bidragsyter
126 anmeldelser
72 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 16 nyttige stemmer
“Flott sted med historisk sus”
5 av 5 bobler Anmeldt 18 februar 2015

Et flott sted med fantastisk hage. Mat erå få kjøpt på stedet. Her finnes også en stort museum med all verdens instrumenter. Anbefales hvis du ikke har vært der før.

Besøkte juni 2014
Nyttig?
Takk, Olav Tore B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

141 anmeldelser fra vårt fellesskap

Besøkendes rangering
    94
    37
    9
    0
    1
Dato | Rangering
  • Dansk først
  • Nederlandsk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Polsk først
  • Portugisisk først
  • Russisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Uspesifisert
  • Alle nye på norsk
Norsk først
Trondheim, Norway
Nivå Bidragsyter
224 anmeldelser
30 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 67 nyttige stemmer
“Vakkert sted!”
4 av 5 bobler Anmeldt 10 november 2014

Utrolig vakre omgivelser som burde være stellt bedre! Hagene er ikke velstellt og det fortjener dette vakre museet! Kroen har god mat og service og er et nydelig sted for søndagskaffe. Museumet har også en spennende butikk med flotte ting.

Besøkte november 2014
Nyttig?
Takk, Oddrunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nivå Bidragsyter
33 anmeldelser
25 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 1 nyttig stemme
“Ringve”
4 av 5 bobler Anmeldt 2 september 2014

Ringve var jeg første gang rundt 1980/81 da hadde jeg flyttet ut av byen og var inn som turist i min hjemby.Har vært flere ganger siden jeg flyttet tilbake, i forskjellige anledninger med barnebarn og andre venner.en fin plass med mye fint å se.

Besøkte juni 2014
Nyttig?
Takk, Grete S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ringve-Museum, Public Relations Manager på Ringve Museum, svarte på denne anmeldelsen, 3 september 2014
Hei, Grete!
Tusen takk for tilbakemeldingen fra deg. Vi setter stor pris på at du tar med deg gjester hit til Ringve. Velkommen tilbake! Vennlig hilsen fra Ingrid.
Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sør-Trøndelag, Norge
Nivå Bidragsyter
4 anmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 4 nyttige stemmer
“Barneomvisning”
5 av 5 bobler Anmeldt 16 juli 2014

Vi var med på en fantastisk guidet barneomvisning. Barna skulle finne noen gjemte brev og løse noen mysterium og etterpå fikk dem spille på og til og med lage egne instrument. Et kjempebra opplegg for barn! Guidene var også kjempeflinke og veldig hyggelige.

Besøkte juli 2014
Nyttig?
1 Takk, Rakel Ósk R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bergen, Norge
Nivå Bidragsyter
15 anmeldelser
4 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 4 nyttige stemmer
“Nydelig sted, nydelige kaker”
5 av 5 bobler Anmeldt 16 februar 2014

Flott musikkmuseum! Definitivt verd turen til Lade. Ligger i nydelig botanisk park som til og med er vakker i februar :)
Spiste kake og smørbrød i Tordensjold kafeen og de var kjempegode. Fin tur hvis du har litt tid til overs!

Besøkte februar 2014
Nyttig?
Takk, Anne T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ringve Museum, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Ringve Museum? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din