Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Et must om man er i Trondheim

Selv for en som anser seg selv som middels dyktig CD spiller var dette er flott museum. Delen... les mer

Anmeldt 31. mai 2022
Lars R
,
Østlandet, Norge
Et høydepunkt!

Vi hadde en stor dag på Ringve - fantastisk med levende musikk fra de dyktige guidene på... les mer

Anmeldt 14. november 2021
annemetteg2015
,
Larvik kommune, Norge
via mobile enheter
Les alle 223 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
fra kr 75,47
Mer informasjon
fra kr 642,59
Mer informasjon
Slegding og trikketur
12 anmeldelser
fra kr 990,00
Mer informasjon
fra kr 710,00
Mer informasjon
Anmeldelser (223)
Filtrer anmeldelser
223 resultater
Vurdering fra reisende
154
52
13
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
154
52
13
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 223 anmeldelser
Anmeldt 18. august 2019

Vi var en vennegjeng på 3 som dro til Ringve Museum og hadde den beste tiden! Anbefaler alle som interesserer seg litt for musikkinstrumenter, men også for arkitektur å ta turen.
De ansatte som jobbet der var hyggelig og imøtekommende og tok seg god tid for oss. Utstillingene var utrolig interessante. En av de ansatte gikk til og med rundt og framført noen av instrumentene (utstilling: Musikk på boks). I andre etasjen venter utallige instrumenter på å bli oppdaget. Jeg ville anbefale å bruke en audioguide (tilgjengelig i flere språk). Til slutt ble vi også med på en guided tur i nabobygget (norsk eller engelsk).
Vi koste oss kjempemye og kommer nok tilbake i framtiden.

Dato for opplevelse: august 2019
4  Takk, JHnJGM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ringve-Museum, Informasjonssjef på Ringve Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2019

Så hyggelig å høre! Dere har tydeligvis fått mye ut av besøket på Ringve. Vi bytter jevnlig ut flere av utstillingene våre, så neste gang dere kommer har vi sannsynligvis noe annet å by på. Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Blant annet musikkens historie, et flott anlegg plasert midt i en flott botanisk hage.
Historien til selve anlegget er også superinteressant.
Et av flere objekter fra Trondhjems storhets tid.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, toreh419
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2018

Etter en litt hustri høst ture rundt i parken er det som å komme til en hvis plass, der oppe... lukt av vafler og bakverk samt deilig kaffe lukt, i lune omgivelser og best av alt ro... i alle fall da jeg var der.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Kari Båtstrand M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ringve-Museum, Kommunikasjonsrådgiver på Ringve Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hyggelig å høre at du liker atmosfæren her, velkommen tilbake!
hilsen Jorunn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018

Nye Ringve her er åpnet ny avdeling for korpsmusikk, et fantastisk historisk funn. I tillegg hadde vi en fabelaktig dyktig omviser, født i Tyskland og på klingende norsk viste hun oss Ringnes musikkhistoriske funksjon som et av verdens beste i museer med gamle instrumenter fra alle kanter av mange slag. Hjertelig takk.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, 4 681 943
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. september 2018

Er du i Trondheim eller bor her bør du absolutt ta deg en tur hit til Ringve. Sett gjerne av en time eller to til museet før du slapper av i kafeen. Jeg tok først en rundtur oppe på låven hvor det var instrumenter fra alle epoker og verdenshjørner inkl. en av Åge Aleksandersens gitarer. Med gratis audioguide fikk jeg høre de ulike instrumenter samt en kort presentasjon av dem. Deretter ble jeg med på en flott, interessant guidet tur i hovedbygningen. Her er rommene tidsriktige sett i forhold til epokene som instrumentene representerer. En ivrig og kunnskapsrik guide bandt det hele sammen på en flott måte. Avslutt gjerne besøket med en spasertur i den botaniske hagen utenfor.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, torgeirvollset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser