Et must om man er i Trondheim

Selv for en som anser seg selv som middels dyktig CD spiller var dette er flott museum. Delen... les mer

Anmeldt 31. mai 2022
Lars R
Østlandet, Norge
Et høydepunkt!

Vi hadde en stor dag på Ringve - fantastisk med levende musikk fra de dyktige guidene på... les mer

Anmeldt 14. november 2021
annemetteg2015
Larvik kommune, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Mer informasjon
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

En kjempefin opplevelse! Kan anbefale omvisning med verter som kan spille og er flinke fortellere. Lærte masse jeg ikke visste fra før!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, John Inge V
Ringve-Museum, Informasjonssjef på Ringve Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Musikk i våre ører! Vi skifter utstillingene med ulike mellomrom, kom gjerne igjen!

Anmeldt 7. juli 2020

Utrolig fine utstillinger, flinke guider, hyggelig betjening. Maten i kafeen er ikke verdt prisene..

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Ankafurb

Så hyggelig å høre at dere liker museet! Velkommen igjen :-)

Anmeldt 18. august 2019

Vi var en vennegjeng på 3 som dro til Ringve Museum og hadde den beste tiden! Anbefaler alle som interesserer seg litt for musikkinstrumenter, men også for arkitektur å ta turen.
De ansatte som jobbet der var hyggelig og imøtekommende og tok seg god tid for oss. Utstillingene var utrolig interessante. En av de ansatte gikk til og med rundt og framført noen av instrumentene (utstilling: Musikk på boks). I andre etasjen venter utallige instrumenter på å bli oppdaget. Jeg ville anbefale å bruke en audioguide (tilgjengelig i flere språk). Til slutt ble vi også med på en guided tur i nabobygget (norsk eller engelsk).
Vi koste oss kjempemye og kommer nok tilbake i framtiden.

Dato for opplevelse: august 2019
4  Takk, JHnJGM
Ringve-Museum, Informasjonssjef på Ringve Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2019

Så hyggelig å høre! Dere har tydeligvis fått mye ut av besøket på Ringve. Vi bytter jevnlig ut flere av utstillingene våre, så neste gang dere kommer har vi sannsynligvis noe annet å by på. Velkommen igjen!

Anmeldt 12. desember 2018

Blant annet musikkens historie, et flott anlegg plasert midt i en flott botanisk hage.
Historien til selve anlegget er også superinteressant.
Et av flere objekter fra Trondhjems storhets tid.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, toreh419
Anmeldt 8. november 2018

Etter en litt hustri høst ture rundt i parken er det som å komme til en hvis plass, der oppe... lukt av vafler og bakverk samt deilig kaffe lukt, i lune omgivelser og best av alt ro... i alle fall da jeg var der.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Kari Båtstrand M
Ringve-Museum, Kommunikasjonsrådgiver på Ringve Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hyggelig å høre at du liker atmosfæren her, velkommen tilbake!
hilsen Jorunn