Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 16:00
Se gjennom høydepunkter
Et must om man er i Trondheim

Selv for en som anser seg selv som middels dyktig CD spiller var dette er flott museum. Delen... les mer

Anmeldt 31. mai 2022
Lars R
,
Østlandet, Norge
Et høydepunkt!

Vi hadde en stor dag på Ringve - fantastisk med levende musikk fra de dyktige guidene på... les mer

Anmeldt 14. november 2021
annemetteg2015
,
Larvik kommune, Norge
via mobile enheter
Les alle 223 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
fra kr 77,66
Mer informasjon
fra kr 658,09
Mer informasjon
Slegding og trikketur
13 anmeldelser
fra kr 990,00
Mer informasjon
fra kr 675,00
Mer informasjon
Anmeldelser (223)
Filtrer anmeldelser
223 resultater
Vurdering fra reisende
154
52
13
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
154
52
13
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 223 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020

Flott oppleving for ein vaksen, ein tolvåring og ein fireåring. Fint opplegg for barn og veldig trivelege og imøtekomande personale :) Det hjelper au at det er rimeleg :)

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, vokalv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ringve-Museum, Informasjonssjef på Ringve Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Flott at dere likte opplevelsene på Ringve, både store og små! Håper å se dere igjen :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Ringve Museum er ikke bare en stor samling musikkinstrumenter og artefakter: Det er et usedvanlig vakkert sted, en sprudlende kulturaktør, en historieforteller OG en enorm instrumentsamling.
En internasjonal favoritt.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 248wolfgangp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ringve-Museum, Informasjonssjef på Ringve Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Så herlig med en entusiastisk musikkelsker! Hjertelig velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

En kjempefin opplevelse! Kan anbefale omvisning med verter som kan spille og er flinke fortellere. Lærte masse jeg ikke visste fra før!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, John Inge V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ringve-Museum, Informasjonssjef på Ringve Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Musikk i våre ører! Vi skifter utstillingene med ulike mellomrom, kom gjerne igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Utrolig fine utstillinger, flinke guider, hyggelig betjening. Maten i kafeen er ikke verdt prisene..

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Ankafurb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ringve-Museum, Informasjonssjef på Ringve Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Så hyggelig å høre at dere liker museet! Velkommen igjen :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2019

Vi var en vennegjeng på 3 som dro til Ringve Museum og hadde den beste tiden! Anbefaler alle som interesserer seg litt for musikkinstrumenter, men også for arkitektur å ta turen.
De ansatte som jobbet der var hyggelig og imøtekommende og tok seg god tid for oss. Utstillingene var utrolig interessante. En av de ansatte gikk til og med rundt og framført noen av instrumentene (utstilling: Musikk på boks). I andre etasjen venter utallige instrumenter på å bli oppdaget. Jeg ville anbefale å bruke en audioguide (tilgjengelig i flere språk). Til slutt ble vi også med på en guided tur i nabobygget (norsk eller engelsk).
Vi koste oss kjempemye og kommer nok tilbake i framtiden.

Dato for opplevelse: august 2019
4  Takk, JHnJGM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ringve-Museum, Informasjonssjef på Ringve Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2019

Så hyggelig å høre! Dere har tydeligvis fått mye ut av besøket på Ringve. Vi bytter jevnlig ut flere av utstillingene våre, så neste gang dere kommer har vi sannsynligvis noe annet å by på. Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser