Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sverresborg Trondelag Folk Museum
Åpen i dag: 10:00 - 15:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Koselig spasertur «tilbake i tid «

Noen fine timer - nydelig plass - dyr- stemningen er flott - skikkelig koselig og lærerikt... les mer

Anmeldt 9. august 2020
540sivs
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Besøk en gråværsdag

Dette er en flott attraksjon å få med seg en dag med rufsete vær. Mange flott restaurerte bygg og... les mer

Anmeldt 21. juli 2020
HCMy
,
Lillestrøm, Norge
via mobile enheter
Les alle 224 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Trondheim bytur
28 anmeldelser
fra USD 75,00
Mer informasjon
Alternativ Trondheim
61 anmeldelser
fra USD 67,50
Mer informasjon
fra USD 5,20
Mer informasjon
Slegding og trikketur
2 anmeldelser
fra USD 75,28
Mer informasjon
Anmeldelser (224)
Filtrer anmeldelser
224 resultater
Vurdering fra reisende
115
82
23
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
115
82
23
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 224 anmeldelser
Anmeldt 2. oktober 2018

Skal du ha en avslappende stund og oppleve gamle bygninger, er det ikke langt fra sentrum og opp til Sverresborg. Flott at de har samlet mange gamle bygninger med mange fine detaljer her på museet. Blir du sliten og trenger en hvil, er det et koselig spisested også med kjempegod mat og service.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Per-Arne E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2018

Vi var der i sommer med onkelbarna, og det var en givende og aktiviserende dag. Har vært flere ganger på juleopplegget deres og det kan virkelig anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Terje Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018

Så fikk jeg endelig kommet meg til Sverresborg, som jeg har hørt så mye om. Friluftsmuseet var kjempeflott, med et stort antall bygninger å utforske -- selvfølgelig litt synd at ikke flere av dem var åpne for publikum nå midt på sommeren. Veldig artig å ta seg opp til selve Sverresborgen og nyte utsikten -- stemningsfullt med frittgående sauer! Den permanente utstillingen i hovedbygningen var først og fremst veldig forvirrende å ta seg fram i, og framsto først og fremst som tilrettelagt for barn -- her var det lite å bryne seg på for folk over 10...her har museet gjort seg en formidlingsmessig bjørnetjeneste; det bør jo være fullt mulig å tilrettelegge for mer enn én aldersgruppe. Gikk innom museumskaféen før vi skulle gå; dne er virkelig en av de bedre jeg har vært på; maten der var rett og slett kjempegod! Det er fint å rusle nedover mot sentrum igjen etterpå.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, amarcord83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Startet med kaffe på borgstua, koselig plass. Kostet kr 125 for boksen og gratis for barn under 15år. Tok imot et områder og ble anbefalt hvor det var aktivitet i husene i dag. Gikk til Meråker Nesset, startet der fir barna som del. Gris, geit, kanin, ku og høner. Innredet fjøs for lek for barna. Gøy at d legges opp til at barna må bruke sin kreativitet.
Tuslet deretter videre innom flere tun og bygninger, sang og dans på noen av bygningene. Liten pause på andedammen før vi forlot museet, tok utgangen mot bensinstasjonen, noe vanskelig med barnevogn, men utrolig hva man får løftet over gjerdet

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, trondag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2018

Vi dro til Sverresborg for å oppleve Dr. Hook. Det var en helt ok opplevelse, men kvelden ble toppet av kongen selv Åge! Plassen og atmosfæren med mye publikum og herlig stemning i en naturarena. God logistikk både ved inn og utgang, samt ved toalettbesøk og servicestasjoner. Vi skal tilbake ved en annen anledning!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Terje Olav H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser