Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sverresborg Trondelag Folk Museum
Åpen i dag: 11:00 - 15:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Koselig spasertur «tilbake i tid «

Noen fine timer - nydelig plass - dyr- stemningen er flott - skikkelig koselig og lærerikt... les mer

Anmeldt 9. august 2020
540sivs
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Besøk en gråværsdag

Dette er en flott attraksjon å få med seg en dag med rufsete vær. Mange flott restaurerte bygg og... les mer

Anmeldt 21. juli 2020
HCMy
,
Lillestrøm, Norge
via mobile enheter
Les alle 219 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Trondheim bytur
15 anmeldelser
fra USD 62,31
Mer informasjon
Alternativ Trondheim
53 anmeldelser
fra USD 67,50
Mer informasjon
fra USD 5,20
Mer informasjon
Slegding og trikketur
2 anmeldelser
fra USD 53,34
Mer informasjon
Anmeldelser (219)
Filtrer anmeldelser
219 resultater
Vurdering fra reisende
113
80
22
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
113
80
22
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 219 anmeldelser
Anmeldt 5. februar 2020

Forbundet for norske museumsvenner hadde regional samling for venneforeninger på Nordmøre og Trøndelag 25. jan. Imponerende museumsbygg. Meget godt møterom. Hyggelig kafe og museumsbutikk. Svært hyggelig og serviceinnstilt personale. Et sted som frister for senere besøk.

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, KnutS193
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2019

Dette er noe av det beste Trondheim har å by på av attraksjoner. Et virkelig historisk tilbakeblikk som tar deg med 100-200 år tilbake i tid. Her får man se hvordan folk levde og bodde før i tiden. Å gå rundt på området blant alle disse bygningene er et behagelig pust fra fortiden. Passer veldig godt for barnefamilier.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Karsten S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019 via mobile enheter

Fantastisk sted for å ha konsert ute, uansett hvor du står ser du scenen. Vi var en gjeng på Gyllene tider, lyden var utrolig bra, scenen var flott, god servering og toaletter var det mer enn nok av. En fantastisk kveld, og alle var så fornøyd.
Anbefaler virkelig denne arenaen for konsert opplevelser

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Lisunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

fullstendig respektløs oppførsel av dørvakten ved inngangen til museet. Vi var to familier med små barn som prøvde å gå inn, men til vår overraskelse var museet stengt. etterpå fant vi ut at det stengte klokka 14.00 fordi det var en konsert, men ingen steder på nettet sto det. uansett, når jeg prøvde å fortelle dørvakten at informasjonen om tidligere stengetid manglet på blant annet Google og Trondheim events, ble jeg skjøvet bort, og plutselig er det en kvinne som kommer fra resepsjonen og ber alle om å komme seg bort og åpne veien. en bil stopper og noen få musikere går ut av bilen og inn døren. Sikkert derfor de ansatte oppførte seg sånn. helt unødvendig og ubehagelig.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, Mikkelgutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Koselig lørdag for mormor og barnebarn på 4 år. Vi møtte opp til første mating av dyrene kl 10.15 - artig med geiter, høner, kaniner, griser og kuer .
Etterpå var det vandreteater for de minste - stor stas! Spennende utstilling og lekeområde inne i hovedhuset også. Kl 13 var det klart for ny teaterforestilling - veldig artig det også! Tommel opp for Sverresborg Folkemuseum

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, tovei2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser