Bra som alltid

Vi kom til Egon i Tyholttårnet uten å ha bestilt bord. Ventet et par minutter før vi fikk bord. Vi... les mer

Anmeldt 29. august 2021
jacorita
Ottestad, Norge
God mat, griseflaks og topp sevice!

Vi hadde forhørt oss på forhånd at det kunne ta opp til 1-2 timer ventetid på bord på resturanten i... les mer

Anmeldt 26. juli 2020
ccgsd
Hareid, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Mer informasjon
Anmeldt 31. januar 2019

Det ser kanskje ikke så høyt ut, men pga plasseringen får tårnet allikevel en utrolig utsikt. På toppen er det en roterende restaurant - en time per rotasjon. Det er en Egon restaurant, en enkel og litt dyr restaurant i forhold til kvaliteten, men å få et vindusbord og nyte en biff eller pizza mens du får sett hele Trondheim og omegn er verd pengene.
Heldigvis en rask heis opp.
Tar alltid med gjester hit og etter at jeg flytta fra byen er det et populært sted å dra for å gjenoppfriske minner og se alle forandringene.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, r0lvh
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Dette er obligatorisk å få med seg i Trondheim. Et landemerke son gir deg oversikt over byen. Det kiler alltid like mye i magen når jeg legger meg på vinduet og ser ned. Selv om jeg vet at det er helt trygt, så kiler tvilen meg alltid i øret.
Har også matservering som er Ok på smak, men dur.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, HCMy
Anmeldt 18. november 2018

Resturanten på toppen roterer en runde i timen så da får mann sett hele byen.
God mat i Egon stil, godt øl, hyggelige servitører. Kan være mye turister pga utsikten, kan også være mye barn (familier) på visse tidspunkt.
En hyggelig resturant med fantastisk utsikt.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, ArntB21
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Alle som har sansen for Egons mat burde absolutt ha tilbrakt en deilig frokost/lunsj/middag eller kvelds i Tyholttårnet.
For det første er det snakk om Egons mat, som innfrir de fleste forventninger.
Men for det andre så snakker vi koselige omgivelser med hele 360° panoramautsikt.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, monikapus
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Å spise i et tårn som snurrer er en aktivitet i seg selv.
Vi var der ifb med høstferie og da er det nok lurt å reserve bord på forhånd for å få plass i etasjen som roterer. Dette er en restaurant vi velger å spise i når vi drar til Trondheim med noen som ikke har vært der før.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, 979ainaa