Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke st√łttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi st√łtter f√łlgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom h√łydepunkter
God mat, griseflaks og topp sevice!

Vi hadde forh√łrt oss p√• forh√•nd at det kunne ta opp til 1-2 timer ventetid p√• bord p√• resturanten i... les mer

Anmeldt 26. juli 2020
ccgsd
via mobile enheter
Pizzabuffet

Valgte det enkle og sikre med pizzabuffe. Tårnet ble også valgt på grunn av beliggenheten og... les mer

Anmeldt 23. oktober 2019
r8f
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Les alle 483 anmeldelsene
‚Äā‚Äā
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
fra USD 71,86
Mer informasjon
Alternativ Trondheim
52 anmeldelser
fra USD 67,50
Mer informasjon
Trondheim bytur
13 anmeldelser
fra USD 62,31
Mer informasjon
fra USD 44,43
Mer informasjon
Anmeldelser (483)
Filtrer anmeldelser
483 resultater
Vurdering fra reisende
152
189
99
31
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
152
189
99
31
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4‚Äď9 av 483 anmeldelser
Anmeldt 6. mars 2020

Utsikten fra t√•rnet som snurrer, slik at du f√•r sett rundt deg i 360 grader, er flott. Maten er ok den, men det er f√łrst og fremst opplevelsen og utsikten som er verdt turen.

Dato for opplevelse: mai 2019
2  Takk, TerjeSD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2020 via mobile enheter

Synes etterhvert at Egon sin pizzaenbuffe i T√•rnet f√•r mindre og mindre topping. Det blir mindre og mindre mat over bunnen. Tyholtt√•rnet er et hyggelig sted med fantastisk utsikt, som er en opplevelse for store og sm√•. N√•r vi ber om en liten i til minstemann og blir avkrevd kr 20 for en sv√¶rt enkel ispinne til minstemann er absolutt i dr√łyeste laget!

Dato for opplevelse: februar 2020
2  Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

Maten p√• egon var bare helt nydelig, jeg og kona bestilte pepper biff som var m√łr √• god .Det var som √• skj√¶re i sm√łr.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, RoyL1171
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2020 via mobile enheter

Blide og trivelige ansatte var det beste med hele opplevelsen. Maten var absolutt ikke det beste jeg har smakt. Utsikten var jo fin og det er morsomt √• ha v√¶rt der ¬ęoppe¬Ľ, men kommer nok ikke til √• dra igjen.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, anneveikle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2019 via mobile enheter

Valgte det enkle og sikre med pizzabuffe. Tårnet ble også valgt på grunn av beliggenheten og utsikten over byen og områden omkring. Har man litt lokalkunnskap kan man snakke om det man ser hele tiden, da tårnet dreier en runde i timen.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, r8f
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser