Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig”

Graffi Grill & Bar Solsiden
Vurdert som nr. 28 av 298 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Vi ønsker deg velkommen til en koselig og uformell grillrestaurant. Vår meny består av mange klassiske grillretter som burger, biff og kylling, men vi kan også friste med sandwicher, salater og smørbrød.
Anmeldt 24. november 2018

Kjøttet var lite stekt i forhold til bestillingen, det var også for hurtig stekt, spesielt lammet
Måte be om regningen fire ganger
Pommes frites var elendige
Dette er skrevet av en argentiner
Husets vin er god
Overpriset i forhold til maten og service, kelnere sto og pratet med hverandre. Ingen hadde ansvar over vårt bord4/5 var innom, noe som ikke hjelp på servicen. Kaotisk

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, HERNAN L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (494)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

113117 av 494 anmeldelser

Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Bestilte bord etter anbefaling, litt høy musikk ved bordet, men fikk raskt menyer. Drikke kom raskt og maten kort tid etterpå. Overrasket over det da det var rimelig fult i lokalet. Personalet var ikke like flinke med å rydde etterpå, vi ble sittende å vente på opprydding ca 15-20 min. Vi hadde spist grillfest, kan anbefales .

Dato for besøk: november 2018
Takk, mortena201
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Hyggelige ansatte. Rask servering. Fantastisk god grillfest. Anbefales på det ytterste, alle bør prøve den. God stemning og koselig/røfft lokale. Eneste minus var at det var fryktelig kaldt i 2 etg.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, FrkMarie89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

Dette er den villeste matopplevelsen jeg noen gang har hatt. Jeg og min venninne bestilte 3 forskjellige spareribs med alt mulig tilbehør. Ikke bare var det mulighet til å få påfyll på alt tilbehør, men det smakte helt hinsides fantastisk.
Om du ikke har vært på Graffi, bør det gjøres umiddelbart det kan ikke beskrives men må oppleves

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, ChristinP53
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Skikkelig god burger og nydelig kyllingfilet. Meget hyggelig betjening og priser som alle som vil spise på restaurant kan leve med. Litt lite lys over bordet vi hadde, men mat og service veide opp for det. Anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, RoyAlAndersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Graffi Grill & Bar Solsiden, så også på

 

Har du vært i Graffi Grill & Bar Solsiden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.