“Helt fantastisk atmosfære og service”

Graffi Grill & Bar Solsiden
Vurdert som nr. 24 av 404 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Åpnigstider jul/nyttår 2023: 23.-26. des STENGT 27.-30. des 16-22 31. des - 3. jan STENGT Ordinære åpningstider fra 4. jan. Vi ønsker deg velkommen til en koselig og uformell grillrestaurant. Vår meny består av mange klassiske grillretter som burger, biff og kylling, men vi kan også friste med sandwicher, salater og smørbrød.Åpnigstider jul/nyttår 2023: 23.-26. des STENGT 27.-30. des 16-22 31. des - 3. jan STENGT Ordinære åpningstider fra 4. jan. Vi ønsker deg velkommen til en koselig og uformell grillrestaurant. Vår meny består av mange klassiske grillretter som burger, biff og kylling, men vi kan også friste med sandwicher, salater og smørbrød.
Anmeldt 24. juli 2020

Kom over dette stedet via Google. For et sted!
Nydelig atmosfære, spiste en grill delux meny, service og servitør var av topp klasse.
Fikk servert vann med en gang, de var på, observerte når vi var ferdig med mat og ryddet bordet, spurte om vi skulle bestille mer å drikke.
Lenge siden jeg har opplevd en slik bra service.

Kjempe hyggelig opplevelse som virkelig kan anbefales!

Takk, marielleheleneh

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, var her 2 helger på rad, spiste Grill fest den ene og entrecôte neste helg. Rask og grei service, litt knøling med app bestilling første helgen, men det gikk greit .

2  Takk, alfmagne
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Ah, for en grillfest!! deilig mat! positivt at man kan få påfyll av tilbehør. Vi var 2 voksne og 2 barn, hadde bestilt til 4, det trenger man ikke ;) hadde problemer med å spise alt kjøttet.. det koster jo litt, men neste gang lar vi barna dele en - det var ok i følge personalet men vi var usikre om det ble nok. Masse gode smaker og hyggelig betjening :)

1  Takk, Frkreiseglad
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Dette stedet ønsker du ikke å gå glipp av! Verdens beste grilltallerken og verdens beste Burger! Bestill gjerne bord i forveien!

1  Takk, IndraAaS
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Ok atmosfære, men forferdelig mat og treg service. Gjennomstekt grå og tørr burger, hardt brød og kalde frites. Det tok over en time fra bestilling til maten kom.

1  Takk, tbrastad

Reisende som så på Graffi Grill & Bar Solsiden, så også på

Har du vært i Graffi Grill & Bar Solsiden? Del dine erfaringer!