Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Var meget god mat. Hadde en”

Graffi Grill & Bar Solsiden
Vurdert som nr. 28 av 287 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Vi ønsker deg velkommen til en koselig og uformell grillrestaurant. Vår meny består av mange klassiske grillretter som burger, biff og kylling, men vi kan også friste med sandwicher, salater og smørbrød.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Var meget god mat. Hadde en burger med jalapeño og Asian spareribs samt oste kake kaffe og øl. Mye kunder her, 10 minutt i kø, kom i 18 tiden i sol og ca 18 grader helt perfekt beliggenhet for kvelds sol. Meget hyggelig personale

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Turist4332
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (462)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 462 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020

Kom over dette stedet via Google. For et sted!
Nydelig atmosfære, spiste en grill delux meny, service og servitør var av topp klasse.
Fikk servert vann med en gang, de var på, observerte når vi var ferdig med mat og ryddet bordet, spurte om vi skulle bestille mer å drikke.
Lenge siden jeg har opplevd en slik bra service.

Kjempe hyggelig opplevelse som virkelig kan anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, marielleheleneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, var her 2 helger på rad, spiste Grill fest den ene og entrecôte neste helg. Rask og grei service, litt knøling med app bestilling første helgen, men det gikk greit .

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Ah, for en grillfest!! deilig mat! positivt at man kan få påfyll av tilbehør. Vi var 2 voksne og 2 barn, hadde bestilt til 4, det trenger man ikke ;) hadde problemer med å spise alt kjøttet.. det koster jo litt, men neste gang lar vi barna dele en - det var ok i følge personalet men vi var usikre om det ble nok. Masse gode smaker og hyggelig betjening :)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Frkreiseglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Dette stedet ønsker du ikke å gå glipp av! Verdens beste grilltallerken og verdens beste Burger! Bestill gjerne bord i forveien!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Indragintaliene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Graffi Grill & Bar Solsiden, så også på

 

Har du vært i Graffi Grill & Bar Solsiden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din