Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God atmosfære”

Graffi Grill & Bar Solsiden
Vurdert som nr. 28 av 284 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Vi ønsker deg velkommen til en koselig og uformell grillrestaurant. Vår meny består av mange klassiske grillretter som burger, biff og kylling, men vi kan også friste med sandwicher, salater og smørbrød.
Anmeldt 4. august 2020

Servicen var upåklagelig og maten kom fort på bordet selv om restauranten var fullpakket.
Vi bestilte graffi grillfest original og maten var veldig god med unntak av entrecóten som var seig, men gratis påfyll av tilbehør og ellers et vidunderlig måltid så var vi veldig fornøyd med opplevelsen.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Vegar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (461)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2630 av 462 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Knall mat, kjempetrivelig personale, og fine priser. Top NotchA realt good resturantene! Nice prises to.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 38b_rgep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Et sted man bør spise hvis man er i Trondheim. Veldig hyggelig sted og servitørene var veldig serviceminded. Her kan du bestille maten elektronisk ved å scanne en Qrkode. Utrolig bra,da kunne du sitte i ro og fred og kikke på menyen. Først kom drikka og maten kom også rask. Det var mye mat og den smakte utrolig godt. Da vi gikk var det kø for å få bord.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Roam801897
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Alle spisesteder på Solsiden var stort sett fulle denne dagen. Kanskje fordi det regnet og vi ville sitte inne. Men vi fikk plass på Graffi. Vi bestilte hver vår burger. Store og gode. Vår servitør var stadig bortom og spurte om vi var fornøyde. En hyggelig lunsj ble det.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 183gunnarg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Var meget god mat. Hadde en burger med jalapeño og Asian spareribs samt oste kake kaffe og øl. Mye kunder her, 10 minutt i kø, kom i 18 tiden i sol og ca 18 grader helt perfekt beliggenhet for kvelds sol. Meget hyggelig personale

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Turist4332
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Graffi Grill & Bar Solsiden, så også på

 

Har du vært i Graffi Grill & Bar Solsiden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din