Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heldigvis finnes det andre alternativer”
Anmeldelse av Sabrura Sticks & Sushi

Sabrura Sticks & Sushi
Vurdert som nr. 116 av 284 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Japansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. august 2020

Vi var så uheldig å ikke bestille bord og ble stående i kø. Lenge. Servitørene gikk forbi, men enset oss ikke. Til slutt var det en som forbarmet seg over oss og vi fikk en bord. Lukten av øl på gulvet var fremtredende og den så ikke mye rengjort ut. Bemerkelsesverdig, spesielt i disse tider. Etter hvert fant vi ut at maten måtte bestilles i baren.

Maten som kom var helt på gjennomsnittet, men følelsen av å ikke være velkommen henger igjen. Jeg finner gjerne et annet sted å gå neste gang.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, trondh205
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (132)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 132 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Helt utrolig! I lang tid har jeg nå gått på Sabrura flere ganger i mnd med venner eller med familie. Nå får jeg beskjed om at jeg som cøliaker ikke lengre har et tilbud om buffé slik som alle andre. Så min venninne spiste seg mett til lunsj for kr 199 mens jeg måtte ta til takke med å bli NESTEN mett for kr 250. Snakk om å gå mot strømmen. Jeg pleide å skryte av Sabrura for å være veldig oppdaterte og kundevennlige men må dessverre si at jeg, og mange andre med meg er sjokkerte over denne mentaliteten om at vi som har allergier eller autoimmune sykdommer ikke skal ha rett på samme tilbud som de vi spiser sammen med når det så lett lar seg tilpasse. De skylder på merarbeid, men jeg kan ikke se hvordan det å lage ett fat med glutenfritt på buffé er noe mer krevende enn på meny, det er samme jobben. Så sannheten er at de vil tjene penger på oss. Vi boikotter Sabrura fra nå av.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Mortil3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Grei sushi, men fantastisk lang ventetid. Derav -2 raring. 2 timer fra bestilling til vi fikk maten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, olej_rgenb2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Maten grei men slettes ikke den beste Sabrura i Trondheim. Møblemanget i avlukkene bak rulletrappa var rett å slett så møkkete at jeg ikke satt ned bakstussen min der. Uskkker på om de benyttes som soveplass for hunder eller hva d er. Om renholdet rundt matlagingen holder samme standard bør man finne en annen plass...

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, Nammis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2020

Måtte vente i over en halvtime på sushi, som burde være grei skuring. Lite å hente på servicen her. Maten er god.

Dato for besøk: april 2020
Takk, Kriss100100
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sabrura Sticks & Sushi, så også på

 

Har du vært i Sabrura Sticks & Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din