“Heldigvis finnes det andre alternativer”

Sabrura Sticks & Sushi Byhaven
Vurdert som nr. 130 av 299 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Japansk
Anmeldt 23. august 2020

Vi var så uheldig å ikke bestille bord og ble stående i kø. Lenge. Servitørene gikk forbi, men enset oss ikke. Til slutt var det en som forbarmet seg over oss og vi fikk en bord. Lukten av øl på gulvet var fremtredende og den så ikke mye rengjort ut. Bemerkelsesverdig, spesielt i disse tider. Etter hvert fant vi ut at maten måtte bestilles i baren.

Maten som kom var helt på gjennomsnittet, men følelsen av å ikke være velkommen henger igjen. Jeg finner gjerne et annet sted å gå neste gang.

1  Takk, trondh205

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Helt utrolig! I lang tid har jeg nå gått på Sabrura flere ganger i mnd med venner eller med familie. Nå får jeg beskjed om at jeg som cøliaker ikke lengre har et tilbud om buffé slik som alle andre. Så min venninne spiste seg mett til lunsj for kr 199 mens jeg måtte ta til takke med å bli NESTEN mett for kr 250. Snakk om å gå mot strømmen. Jeg pleide å skryte av Sabrura for å være veldig oppdaterte og kundevennlige men må dessverre si at jeg, og mange andre med meg er sjokkerte over denne mentaliteten om at vi som har allergier eller autoimmune sykdommer ikke skal ha rett på samme tilbud som de vi spiser sammen med når det så lett lar seg tilpasse. De skylder på merarbeid, men jeg kan ikke se hvordan det å lage ett fat med glutenfritt på buffé er noe mer krevende enn på meny, det er samme jobben. Så sannheten er at de vil tjene penger på oss. Vi boikotter Sabrura fra nå av.

2  Takk, Mortil3
Anmeldt 13. juli 2020

Grei sushi, men fantastisk lang ventetid. Derav -2 raring. 2 timer fra bestilling til vi fikk maten.

Takk, olej_rgenb2020
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Maten grei men slettes ikke den beste Sabrura i Trondheim. Møblemanget i avlukkene bak rulletrappa var rett å slett så møkkete at jeg ikke satt ned bakstussen min der. Uskkker på om de benyttes som soveplass for hunder eller hva d er. Om renholdet rundt matlagingen holder samme standard bør man finne en annen plass...

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, Nammis
Anmeldt 16. april 2020

Måtte vente i over en halvtime på sushi, som burde være grei skuring. Lite å hente på servicen her. Maten er god.

Dato for besøk: april 2020
Takk, Kriss100100

Reisende som så på Sabrura Sticks & Sushi Byhaven, så også på

Har du vært i Sabrura Sticks & Sushi Byhaven? Del dine erfaringer!