Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En perle i Trondheim”
Anmeldelse av Ramp pub & spiseri

Ramp pub & spiseri
Vurdert som nr. 46 av 287 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

En av mine absolutt favorittsteder, herlig atmosfære, mat av topp kvalitet (brunsj/lunsj), veldig god kaffe. Supertrivelig sted å ta en øl.

Dato for besøk: november 2018
Takk, xbr00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (82)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 82 anmeldelser

Anmeldt 27. oktober 2018

Fantastisk lite sted på Svartlamon som jeg har anbefalt videre til venner og familie. Vært innom mange ganger og de skuffer aldri. God burger og trivelig stemning. Få sitteplasser så reserver bord om dere er mange eller kommer sent til stedet.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Miriam K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2018

Dette er en ukjent matperle i Trondheim. De lager god hjemmelaget internasjonalt inspirert mat! Alltid variert og spennende mat på menyen, og en avslappet atmosfære. Hyggelig personale. Anbefales virkelig for alle!

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, R U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2018

Ligger i et gammelt arbeiderstrøk på Lademoen i Trondheim. Et enkelt og sjarmerende sted, som passer godt til strøket. Meget god mat, servert av en meget hyggelig betjening. Kommer gjerne tilbake !

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Kvikne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2018 via mobile enheter

Vist man vil ha en stor digg måltid så drar man hit. Lyden av toglinja og øl i hånda på svartlamoen er ikke mye som slår det.

Dato for besøk: april 2018
Takk, johannesk481
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ramp pub & spiseri, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Ramp pub & spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din