Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nam! men husk hygiene..”

Godt Brod Thomas Angells gate AS
Vurdert som nr. 1 av 4 Bakeri i Trondheim
Kjøkken: Kafé
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Nam! men husk hygiene i disse tider.. Veldig god mat og god kaffe! men observerte at den ansatte hadde samme hansker over en lang periode.. tørket seg på papir og brukte dem videre mellom kasse og matlaging... bedre med håndvask enn falsk trygghet med hansker i disse tider??

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Frkreiseglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (71)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 71 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2019

Hyggelig sted for lunsj og middag. Nydelig mat og svært trivelig personale. Var litt ventetid på maten, ca.20 minutter men det var verdt ventingen.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, keturist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2019

Droppet innom lørdag ettermiddag. Var ute etter kaffe og noe godt å bite i. Kjøpte de 2 siste skolebrødene. Har også sandwicher der en kan velge mellom mange typer pålegg og dressinger. Disse blir laget etter bestilling. Stedet har godt utvalg av økologiske brød og rundstykker som kan kjøpes med hjem
Pluss for koselig bakgård. Minus at det er noe dyrt.

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mvf68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2019 via mobile enheter

Hentet lunsj til ett møte. Vi valgte salat og påsmurte rundstykker. Veldig god service, kjempegod mat.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, monicai228
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018

Her selger de deilig økologisk brød og kaffe som du enten kan nyte i bakeriet eller ta med deg hjem. Bakeriet ligger sentralt i byens sentrum.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Siv14
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Godt Brod Thomas Angells gate AS, så også på

 

Har du vært i Godt Brod Thomas Angells gate AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din