“Trivelig pub”
Anmeldelse av Kieglekroa Pub

Kieglekroa Pub
Vurdert som nr. 92 av 309 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 12. november 2018

Etter sigende Trondheim eldste pub. Godt utvalg av både øl og sprit, hyggelig stemning og fine lokaler.

1  Takk, TBRing

Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Vi kom hit for å drikke øl, og de har godt øl, og relativt godt utvalg av sorter også.

Jeg selv bestilte en pizza, det var tamme saker. Bunnen var fabrikklagd, og seig. Fyllet var overstekt, men osten var perfekt, et mysterium.

Anbefales for drikke, men spis et annet sted.

Takk, rosakiss
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Her har det bare blitt bedre og bedre etter den skjebnefulle brannen. Kieglekroa har reist seg som fuglen Phoenix etter brannen. Flott restaurert og med nye elementer både inne og ute. Servicen er stort sett på topp og vi trives med både utvalget av drikke og mat. Uformelt, jovialt og hyggelig sted som kan anbefales!!

Dato for besøk: august 2018
Takk, travelmann3
Anmeldt 14. juni 2018

Det er alltid like hyggelig å besøke Kieglekroa - byens eldste pub. Sittende ved Stambordet diskuterer vi og løser all verdens problemer mens vi lesker strupen med duggfrisk drikke. Der trives vi alle.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, frodet192
Anmeldt 10. februar 2018 via mobile enheter

Kjøper to øl i baren. Setter oss ved et bord og den ene ølen velter fordi det er en stor grop i bordet.
Personalet er uvillig til å erstatte ølen og er frekk i munnen. Dårlig service. Anbefales ikke.

Dato for besøk: februar 2018
2  Takk, Bjarne M

Reisende som så på Kieglekroa Pub, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Kieglekroa Pub? Del dine erfaringer!