“Hyggelig middag og god øl”
Anmeldelse av Kieglekroa Pub

Kieglekroa Pub
Vurdert som nr. 88 av 410 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Leste om Kieglekroa før ankomst og bestemte oss for å besøke stedet. Ble godt tatt i mot av en veldig hyggelig servitør og fikk tildelt bord. Maten kom fra Egon da de ikke har eget kjøkken. Rask servering. Spennende ølmeny til fornuftige priser.
Pluss for rene toaletter selv om været var fint og mye folk ute.
Kommer helt sikkert tilbake.

2  Takk, 186thomasa

Anmeldt 4. august 2019

Her er det iver 30 år siden jeg første gang slukket tørsten. Og Kiegla er fortsatt et utmerket sted for nettopp dette. Denne gangen gikk vi innom også for å få oss en matbit, og det ble ingen god opplevelse.
Bartender skal ha kudos for å si fra om at det kunne ta en tid før de fikk maten, pga. stor pågang ved kjøkkenet. Men han sa ikke hva vi kunne forvente, når servitør i Egon-skjorte først kom springende med to tallerkener innpakket i folie. En lunken burger og en kjølig og seig pizza, som vi på grunn av ventende konsert ikke hadde tid til å sende ut.
Konklusjon: Nok en gang bekreftet at dette først og fremst er et skjenkested. Et trivelig sådan.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Tbondo
Anmeldt 6. juni 2019 via mobile enheter

Frekventerte Kieglekroa mye for 30-40 år siden. Sjeldnere de siste 10-20. Mange av de gamle, gode fjesene å se i kveld. Artig. Men hva med vitaliseringen?

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Jorn54
Anmeldt 28. april 2019 via mobile enheter

Et besøk på Kieglekroa er alltid en opptur. Trivelige ansatte, lunt og hyggelig miljø. Uteplassen er bare blitt bedre og bedre. Vi satt ute under varsellampene, og koste oss med mat og drikke. Anbefales!

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, travelmann3
Anmeldt 7. april 2019 via mobile enheter

Trondheims eldste pub! Flott sted med lange tradisjoner. Hyggelig betjening og lokale. Kona likte irish cofeen svært godt.

Dato for besøk: april 2019
Takk, John Erling M

Reisende som så på Kieglekroa Pub, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Kieglekroa Pub? Del dine erfaringer!