Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trivelig kaffestund på en søndag”
Anmeldelse av Kafé To Tårn

Kafé To Tårn
Vurdert som nr. 106 av 295 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Trivelig sted og godt utvalg til kaffen. Serveres både kaker og påsmurt. Kaffe, te og varm sjokolade med krem. Godt besøkt og god avstand mellom bordene.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 68marit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (45)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 45 anmeldelser

Anmeldt 23. oktober 2020 via mobile enheter

Toast og kake var veldig bra. Hyggelig atmosfæren, pent utsikt med vennlig servitører. Skal komme igjen.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Wanderer539835
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Kjæresten min og jeg var på bytur med vår lille valp, og lyst til å sette oss ned og ta en kopp kaffe ved et av bordene utendørs på Cafe To Tårn. Dessverre hadde det regnet, så stolene var litt våte. Det hadde jo ikke så mye å si, tenkte vi, for de vil jo sikkert tørke av to stoler for oss. Så kjæresten min gikk inn og spurte. Men den gang ei. "Vi bruker ikke å tørke av stolene på denne tiden av året", var svaret hun fikk. Og det er selvfølgelig ikke tillatt med hund inne. Vi bare snudde og gikk.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, geirh573
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HildeH622, Daglig leder på Kafé To Tårn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2020

Hei Geir,
Jeg beklager virkelig at dere hadde en slik opplevelse hos oss. Det skal selvfølgelig ikke være slik og jeg skal ta det videre med våre ansatte.
Jeg takker for tilbakemeldingen da det er avgjørende for at vi skal kunne bli bedre.

Igjen så beklager jeg for deres opplevelse og håper vi har mulighet til og ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. april 2019 via mobile enheter

Stedet har ypperlig bakverk og småretter. Deilig suppe og inkludert påfyll på kaffen! Hyggelig betjening som yter service. Romslige og gode lokaler i tilknytning til Nidarosdomens informasjonssenter. Har blitt et av de faste kaffeplassene i Trondheim

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Dette er den riktige plasseringen for nidarosdomen, som er feiladressert i tripadvisor! Her kjøper man billetter.

De har forresten også en innholdsrik meny både med mat og kaker for de som kommer tidlig. Men på en søndag blir det veldig fort både utplukket og fyllt opp, såkom gjerne rundt åpnignstid eller før!! Gode men ikke ferske kaker! Obs. Kjøkkenet stenger litt tidlig på søndager, så pass på hvis du skal ha mat her!!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kafé To Tårn, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Kafé To Tårn? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.