Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“På tur med barn i Trondheim”
Anmeldelse av Ni Muser AS

Ni Muser AS
Vurdert som nr. 22 av 27 Smått og godt i Trondheim
Kjøkken: Kafé
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj
Anmeldt 1. august 2020

Pleier alltid å stikke innom her når vi er i byen. Dette var første gang med barn og det ble ikke helt vellykket. Selv om stedet har en fantastisk atmosfære, kommer vi nok ikke til å ta med barna dit flere ganger. Lite barnevennlig meny.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Nicest123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (102)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 102 anmeldelser

Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Fikk servert vasne reker uten brød til 200 kroner, da jeg spurte om brød sa de at det var tomt. Fikk ingen beklagelse. Venninnen min spiste røsti, som viste seg å være en gryterett uten smak.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 176siljef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2020

Spiste chili con carne på Ni muser i dag, 11.januar, og ble skuffet over tørr mat, med for lite smak.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Korse04
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2019 via mobile enheter

9 Muser-hamburger til meg og Cæsarsalat til kona. Hamburgeren/brødet var for mye stekt. Løkringene faktisk litt brente. God ost. Salaten heller ingen stor opplevelse, men porsjonen var stor. Det beste var imidlertid de hjembakte brødene vi kunne forsyne oss med, ikke minst dressingen, smøret og pestoen mm. Trivelig personale som trekker opp.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, erikj_rgenj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2019

Perfekt sted både for venninneprat, å ta en øl med kolleger, eller spise middag/lunsj med familien. Veldig koselig lokale, super sentralt, og god mat og kaffe.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Overrasket
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ni Muser AS, så også på

Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim
 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Ni Muser AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din