“To dager på rad ”
Anmeldelse av Egon Solsiden

Egon Solsiden
Vurdert som nr. 24 av 35 Smått og godt i Trondheim
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Egon Solsiden er en del av restaurantrekken på byggen. Solsiden er Trondheims svar på Aker Brygge og uteserveringen her er stor med 230 sitteplasser. Inne er det omtrent 160 sitteplasser. For øvrig finner du også her den innholdsrike Egonmenyen med over 90 retter å velge blant.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Litt tilfeldig spiste vi her to dager på rad. Var fult overalt på dag 2. Dag en var vi to voksen som spiste 3 småretter. Det var overraskende bra til å være en kjede. Pris som forventet. Hyggelig betjening. Bestiller og betaler på forhand i bar. Dag 2 spiste ungdommen pizza. De var veldig fornøyde. Vi voksne spiste biffsnadder. Helt ok, burde kanskje valgt noe annet. Uansett Egon leverer. Godt konsept for både 2 voksne og når familien er på tur.

1  Takk, andersl543

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

God mat. Lang ventetid. Tok lang tid å få maten. Men betjeningen gjorde så godt dem kunne. Milkshaken var uten krem.

Takk, Trip723309
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Gikk innom for en kjapp matbit, og valgte derfor pizzabuffe. Var lite utvalg på buffebordet, og tok lang tid før det ble fylt på. Hyggelig personell som beklaget når det ble bemærket at det var dårlig utvalg, men hjelper lite.
Fint lekerom, dom barna likte godt

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, tormatglad
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

God mat og veldig trivelige servitører!
Bestilte pepperbiff. Det var mange gjester og det tok litt tid før vi fikk maten. Men en hyggelig servitør kom med litt ventemat.
Anbefales.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 232gunnarj
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Vi var her for noen måneder siden. Jeg har bestilt pizza buffet,men etter på fant jeg ut at det var bare en type av pizza der desverre. Dame mi har bestilt medium stekt entrecot ,men har fått godt stekt kjøtt som var veldig tør. Ingen spurte oss hvordan maten smaker:(

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, konstantinc981

Reisende som så på Egon Solsiden, så også på

Har du vært i Egon Solsiden? Del dine erfaringer!