Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ut for ett par drinker”
Anmeldelse av Egon Solsiden

Egon Solsiden
Vurdert som nr. 18 av 27 Smått og godt i Trondheim
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Egon Solsiden er en del av restaurantrekken på byggen. Solsiden er Trondheims svar på Aker Brygge og uteserveringen her er stor med 230 sitteplasser. Inne er det omtrent 160 sitteplasser. For øvrig finner du også her den innholdsrike Egonmenyen med over 90 retter å velge blant.
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

To bestilte mat mens vi 4 andre bare tok drikke. Maten var ok, og tok litt tid før den kom.
Mye folk og tok litt tid med drinkene også.

Da vi skulle gå starter et veldig regnvær og Egon delte ut regnkappe i plast til alle som ville ha. opp for det, og vi var levende reklame for dem, men vant begge to på denne ekstra servicen.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Unnlis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (226)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 226 anmeldelser

Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Egon har en type mat jeg liker godt, og du får det samme uansett hvilken Egon man spiser på. Stedet har flott beliggenhet, det eneste jeg ikke liker er måten å bestille på - gå til kassen hver gang. Denne gangen fikk vi god service ved bordet

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 613kjetila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Hva koster to 180 grams biffer, en brus og en 0,6 liter øl? På Egon koster det 940 kroner. Og maten var ikke en gang noe spesielt å snakke om. Bordene ute var fulle av puter og "sauskinn" som bar preg av at her hadde mange andre sittet - midt i en corona-pandemi. Rett og slett usanitært. Jeg sier - styr unna! Og gjentar - styr unna hvis du ikke vil bli smittet. Det kryr av folk på Solsiden, og derfor kan etablissementene nærmest tilby hva som helst og ta hvilke som helst priser. Egon er ikke noe unngtak.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Holmestrand_yvind_K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Ramlet noe tilfeldig innom for å ta noen drinker. Fikk bestilt Piña colada utenom menyen til tross for at utebaren var stengt Hyggelig personale og god stemning gjorde at vi ble resten av kvelden.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 162hildei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Litt tilfeldig spiste vi her to dager på rad. Var fult overalt på dag 2. Dag en var vi to voksen som spiste 3 småretter. Det var overraskende bra til å være en kjede. Pris som forventet. Hyggelig betjening. Bestiller og betaler på forhand i bar. Dag 2 spiste ungdommen pizza. De var veldig fornøyde. Vi voksne spiste biffsnadder. Helt ok, burde kanskje valgt noe annet. Uansett Egon leverer. Godt konsept for både 2 voksne og når familien er på tur.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, andersl543
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Solsiden, så også på

 

Har du vært i Egon Solsiden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din