“Stryk karakter”
Anmeldelse av Egon Solsiden

Egon Solsiden
Vurdert som nr. 24 av 34 Smått og godt i Trondheim
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Egon Solsiden er en del av restaurantrekken på byggen. Solsiden er Trondheims svar på Aker Brygge og uteserveringen her er stor med 230 sitteplasser. Inne er det omtrent 160 sitteplasser. For øvrig finner du også her den innholdsrike Egonmenyen med over 90 retter å velge blant.
Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Noe av det værste jeg har vært med på. Ble plassert i 2.etg og avglemt flere ganger. Ventet over en time på mat og når den kom manglet maten til 2 av oss. Maten var langt under pari. Brent chips og tørr biff, noe ble klaget på og ny mat kom etter 45 minutter. Like dårlig. Aldri mere Egon!!!!!!

Dato for besøk: juli 2022
2  Takk, TomS6432

Anmeldt 24. mai 2022 via mobile enheter

Har vært på noen Egon resturanter rundt omkring i Norges land men denne tar kaka. Liten posjon mat i forhold til andre resturanter. Kjøttet var i tynne småbiter der jeg forventet store saftige strimler. Brødet var de minste bitene jeg har sett på Egon. Pluss for blid betjening og for mulighet til å sitte ute under tak å få lov å røyke med bordet. Ble sydenstemning av sånt.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, nomif822
Anmeldt 1. mai 2022

Besøkte stedet med familie på 4. Fikk beskjed om at det var en halv time venting. Etter en time fikk vi kald pizza og brus uten kullsyre. Stedet takler ikke å ha mange gjester. Styr unna dersom det er mange gester i lokalet.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, kennethpZ5866XY
Anmeldt 22. april 2022 via mobile enheter

Bestilte pizzabuffet for å gjøre det enkelt og greit, da det var fint vær og mye folk. Har ikke store forventningene til kjederestauranter - men pizzabuffet, det bør man klare å levere. På 2 timer fikk jeg 4 pizzastykker. Ikke fordi det var spesielt mye kø, men fordi det ikke var pizza på pizzabuffeten (??). Det ble kun lagt på 1 pizza av gangen og ble tomt så snart den ble lagt frem. Det var mange ansatte i omløp, men ingen brydde seg. Til slutt var det en som beklagde og fikk ordnet med 4 pizzaer på rappen, dessverre skulle kollegaene mine rekke et fly. Når pizzaene kom var det også tomt for begge dressinger og salat. Nedtur med buffet når du ikke engang blir mett, heller ikke får du velge hva du vil ha.

Dato for besøk: april 2022
1  Takk, alexandrascholz
Anmeldt 23. februar 2022 via mobile enheter

Bestilte amerikansk pizza. Den ble levert veldig lite stekt. Var rå inni og den hadde ikke hevet noe under steking. Fikk tilbud om ny pizza, noe vi tok imot og tok med oss hjem for å spise. Denne var heller ikke hevet og den var også rå!! Kveldens middag ble ett stykke pizza. Resten ligger i søpla!

Dato for besøk: februar 2022
2  Takk, Departure08663576318

Reisende som så på Egon Solsiden, så også på

Har du vært i Egon Solsiden? Del dine erfaringer!