“Fantastiske cocktailer”
Anmeldelse av Lyche

Lyche
Vurdert som nr. 118 av 410 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Fantastiske cocktailer til en grei pris!!! Drinkene er mange, gode, store og sterke. Herlig! Anbefales: Meet my Ex.

1  Takk, Krabbe G

Anmeldt 5. oktober 2019 via mobile enheter

Vi ventet i langt over 1 time før vi fikk maten. Det var også feil når vi fikk bestillingen. Da vi ga beskjed om at vi hadde ventet lenge sa de bare at vi måtte vente 20 min til. Bordet ved siden av fikk heller ikke mat før de klagde. Utrolig dårlig service.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, idtjhg
Anmeldt 22. august 2019

Elsker Lyche. Veggieburgeren varierer med menyen, men har vært knallgod (typ noe av det beste jeg har smakt) hver gang jeg har vært der. Billig mat, store porsjoner og hyggelige studenter som både kokker og servitører gjør stedet optimalt både for date og venninnekveld. Eller, jeg er singel fremdeles, kanskje det ikke er så bra for date? Omg kanskje bare bra for venninnekveld, har venninner.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Thea H
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Kost meg med himmelsk andebryst, deilig Barbera D’Asti og sitron- og apelsinsorbet til dessert. Serviceminded servitører som alle gjør sitt for at man skal ha et hyggelig måltid - noe man absolutt har! Jeg gleder meg allerede til jeg neste gang jeg kommer tilbake til Lyche #Lycheilivet:-)

Takk, eivindoghanskristiab
Anmeldt 20. januar 2018

Maten er god, lokalet er fint, og verdien for pengene er utmerket. Det passer bra å spise med venner på Lyche.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, henrikso

Reisende som så på Lyche, så også på

Har du vært i Lyche? Del dine erfaringer!