Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Vel verdt å få med seg.

Veldig flott at de norske riksregaliene er utstilt på denne måten og svært lærerikt, særlig for... les mer

Anmeldt 25. juli 2021
RouleurKJH
,
Sandnes, Norge
Lærerikt for små og store

Riksregaliene er en separat utstilling som krever egen billett. Her finner man konge-, dronning... les mer

Anmeldt 12. juli 2018
Llenda
,
Enebakk, Norge
via mobile enheter
Les alle 143 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Trondheim
fra USD 62,00
Mer informasjon
Alternativ Trondheim
61 anmeldelser
fra USD 67,50
Mer informasjon
fra USD 47,74
Mer informasjon
Slegding og trikketur
2 anmeldelser
fra USD 56,83
Mer informasjon
Anmeldelser (143)
Filtrer anmeldelser
143 resultater
Vurdering fra reisende
44
65
23
8
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
44
65
23
8
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 143 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2021

Veldig flott at de norske riksregaliene er utstilt på denne måten og svært lærerikt, særlig for ungdomen som var med på turen og fikk ett godt innbill i norsk i historie på kjøpet. Inngang anbefales med felles billett for Nidarosdomen, museet Erkebispegården og Riksregaliene.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, RouleurKJH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. oktober 2019

Man bør kjøpe seg kombi billett for kirke, museum og regalene. Det er svært lærerikt og spennende å se alt som finnes i området. Høydepunktet når man i det lille og stille museet hvor kronjuvelene er oppbevart.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, mattson01
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Riksregaliene var flott presentert og passet perfekt å være utstilt et sted som Erkebispegården ved Nidarosdomen i Trondheim. Det var en stemning i rommet som bar høytideligheten og understreket den historiske pomp og prakt riksregalier har. Om man er for eller imot monarkiet er dette flott å se.
Det som også var en stor overraskelse for to voksne prinsesser på vift, var utstillingen i 2. etg; «Dronningens JA». Filmen «Kongens NEI» hadde nettopp gått på kino og det var derfor et stilig formidlingsmessig grep å velge denne tittelen på en utstilling! Vi fikk umiddelbart en visuell åpenbaring da vi kom opp på øverste trinn i trappen og fikk overblikk over utstillingen. Fargene som var valgt var en het rosa på alle flater, med en vinrød skrift. Men fargene var akkurat så frekke i nyansen at det ga en slående grafisk effekt. Veldig bra gjort! Det verste man kan gjøre med utstillinger er å drepe folk med tekster, men her var det akkurat nok informasjon. Budskap: Det blir ikke noe kongerike uten dronningens JA. En konge har historisk sett måttet ha en dronning ved sin side for at monarkiet skal overleve.
Vi gikk fra utstillingen og var enige om at den på tross av sin rosa innpakning, hadde vært blottet for overdrevent Disney-fripperier. Den holdt fokus på «you-go-girl» kulheten ved å velge ut noen dronninger som har satt foten ned og laget merker i historiebøkene. Vi følte oss merkelig oppløftet. Vurderte å kjøpe tiara i museumsbutikken.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Nestestopp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juni 2019

Ett lite museum som er stille og rolig. Passer som en del av besøk i domkirken og erkebiskopgården. Kjøp gjerne slik kombibillett. Når vi var der var det slik at vi måtte se på kronjuvelene, kroner, septer gjennom ett stålgitter. Det hang en kikkert der, men ta gjerne med en eller en telelinse på kamera. Fyldig info om norsk kongehistorie. Anbefales for familier med barn, da de alltid blir imponert av slike konge og dronning ting!

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, Knut P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. august 2018

Joda, kronjuvelene er storslåtte og fine, de. Men de evner ikke helt å engasjere, synes jeg, selv om det sikkert hører med å ha sett dem.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, amarcord83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser