Vår Norges tur

Morsomt og interessant sted for både store og små. Alle de forskjellige rommene forteller hver sin... les mer

Anmeldt 23. juli 2021
AST81
Tønsberg, Norge
Artig for barna

Anmeldt 22. juli 2019
VidarTB
Svolvær, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

OK, det er selvsagt ikke det samme som en gigantisk fornøyelsespark men utvilsomt noe for 3-4 timer skøy med barna. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, VidarTB
Anmeldt 7. mars 2019

Er noe tilrettelagt for barn, men jeg på 23 år hadde det kjempegøy! Minner litt om teknisk museum, og er mange morsomme ting å se på. Anbefaler å gå på "kino-visning" de har innerst som medfølger billetten! Veldig kul opplevelse.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, eddad2018
Anmeldt 15. januar 2019

Utrolig gøy og lærerikt enten man er barn eller voksen. Passer fint for både familie, venner og par!

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Malenecs
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Var fornøyd med senteret, her var mye spennende å gjøre. Her kan man bruke lang tid. Fin butikk med morsomme ting. Glade for at vi fikk med oss show med Forsker-Fredrik. Andreas Wahl har her fått en super arvtaker. Vi heier på Forsker-Fredrik😃

Dato for opplevelse: oktober 2018
2  Takk, Trine1972
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

6åringen stor koste seg. Mye spennende og lærerikt å oppleve. Dette er en fin plass både fir barn og voksne. Historie og nytenkning på samme plass. Kommer garantert tilbake.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, trondag