Flott anlegg. Godt ivaretatt og vedlikeholdt. Synd at flere av de tyske kanonen fra WW2 var... les mer
Et sted med historie. Vi gikk rundt hele og så på utsikt og bygning. Anbefaler å bli med på guidet... les mer
Grei båttur utover .Mye historie rundt øya. Hadde lyst på guidet omvisning,men kun en tur i timen gjorde at vi ikke gadd å stå så lenge.
Dårlig tilbud på bespisning. På hjemturen sto vi med barna i over 1.5 time i kø for å komme tilbake. Kun 1 båt som kjørte folk tilbake. Uholdbart. Litt negativ opplevelse desverre.
Tok en tur ut til Munkholmen i passe vær, fikk fin omvisning og varm kaffe og kanelboller i kafeen før vi dro tilbake. Fin opplevelse
Vi tok båten ut til Munkholmen en varm sommerdag. En pris på 95,- t/r var billig syntes jeg. På Munkholmen var det heldigvis vind slik at det ikke ble for varmt. Flotte bademuligheter og artig å se hva øya inneholdt. Var innom kafeen og det ble en dyr opplevelse. 40,- kr for en kaffe var dyrt. Var ikke med på guidet tur så her gikk vi glipp av mye historie.
Tok båten fra Ravnkloa over til Munkholmen. Soling og bading med ungene. Husk å ta med mat selv, det er ikke mye å velge i for de med allergier på kafeen. Der har det blitt mindre utvalg med årene. Ei eske nøtter og en is var det vi måtte velge. Ellers er det fine forhold for avslapping på sommeren, wc forholdene kunne gjerne blitt oppgradert noen hakk, både i størrelse, antall og renhold.
Vi har vært flere turer i Trondheim og endelig fikk vi tatt turen ut til Munkholmen. Vel verdt turen selv om vi var der sent på året.
Spander på dere guidet omvisning. Mye spennende historie. Dette må være en perle på varme sommerdager.
En kort båttur fra ravnkloa,så kommer du til Munkholmen.
Munkholmen har en nyansert historie,og har blitt brukt til alt fra rettersted til kloster.
Vel verdt ett besøk om man liker historie.