Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk byggverk.

Flott anlegg. Godt ivaretatt og vedlikeholdt. Synd at flere av de tyske kanonen fra WW2 var... les mer

Anmeldt 15. august 2021
Ole_J2101
,
Løten, Norge
Bør sees i Trondheim

Et sted med historie. Vi gikk rundt hele og så på utsikt og bygning. Anbefaler å bli med på guidet... les mer

Anmeldt 20. juli 2021
Eva C
via mobile enheter
Les alle 274 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Slegding og trikketur
2 anmeldelser
fra USD 56,83
Mer informasjon
fra USD 47,74
Mer informasjon
Alternativ Trondheim
61 anmeldelser
fra USD 67,50
Mer informasjon
fra USD 155,00
Mer informasjon
Anmeldelser (274)
Filtrer anmeldelser
274 resultater
Vurdering fra reisende
95
109
51
12
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
95
109
51
12
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 274 anmeldelser
Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Vi var på Munkholmen. Båtturen over var behagelig, og ikke værst pris, 100kr for tur-retur.
Var fantastisk vær, og mange fine steder du kan sitte og slappe av.
Vi var med på omvisning i klosteret noe som var svært interessant, med dyktig guide, 55kr for voksen.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, 629maritj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Et flott sted både historisk og naturmessig. Må ta båt fra Ravnkloa og koster 95 kr. T/R. Mulighet for å kjøpe mye fint håndverk av lokale kunstnere. Kiosk og toaletter på stedet.

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, Ann_ChristinP_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Grei båttur utover .Mye historie rundt øya. Hadde lyst på guidet omvisning,men kun en tur i timen gjorde at vi ikke gadd å stå så lenge.
Dårlig tilbud på bespisning. På hjemturen sto vi med barna i over 1.5 time i kø for å komme tilbake. Kun 1 båt som kjørte folk tilbake. Uholdbart. Litt negativ opplevelse desverre.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 91knuta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Tok en tur ut til Munkholmen i passe vær, fikk fin omvisning og varm kaffe og kanelboller i kafeen før vi dro tilbake. Fin opplevelse

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, annebergeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Vi tok båten ut til Munkholmen en varm sommerdag. En pris på 95,- t/r var billig syntes jeg. På Munkholmen var det heldigvis vind slik at det ikke ble for varmt. Flotte bademuligheter og artig å se hva øya inneholdt. Var innom kafeen og det ble en dyr opplevelse. 40,- kr for en kaffe var dyrt. Var ikke med på guidet tur så her gikk vi glipp av mye historie.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 277arnee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser