Flott anlegg. Godt ivaretatt og vedlikeholdt. Synd at flere av de tyske kanonen fra WW2 var... les mer
Et sted med historie. Vi gikk rundt hele og så på utsikt og bygning. Anbefaler å bli med på guidet... les mer
Kjære Trondheim kommune ta tak i dette!! En perle med hyggelige og super service på båten tur retur ble tilbudet på Munkholmen en svært dårlig opplevelse - tomt for alt! Og flere var forberedt på å spise lunsj - det ble potetgull i beste fall! Lite hyggelig toalett fasiliteter med dårlig renhold. Trist i det flotte været
Etter en fin båttur over til Munkholmen var vi spent! ( 090721) Gikk litt rundt i området og orienterte oss. Fikk lyst på litt mat og drikke så vi gikk til kiosken, et nitrist sted! Trodde det var en koselig cafe, men ble veldig skuffet! Fikk fortalt at det ikke var mulig å kjøpe mat og kaffe fordi de ikke hadde forsyninger enda fra båten, da var kl. 11.20! Kjøkkenet hadde ikke rukket å lage til noen servering enda! Er det mulig???? Det eneste var en brus til ungene fra et kjøleskap og is fra fryseren! Ikke en gang en kopp kaffe! Vi gikk utenfor og håpet å sitte ned på bord og stoler, men det var bare et bord med krakker som var ledig, det andre var okkupert av håndverkere som tydeligvis hadde lunsj?! Der sto en radio på full musikk, så vi gikk fort unna! Et trist besøk på Munkholmen!!!
Vi var på Munkholmen. Båtturen over var behagelig, og ikke værst pris, 100kr for tur-retur.
Var fantastisk vær, og mange fine steder du kan sitte og slappe av.
Vi var med på omvisning i klosteret noe som var svært interessant, med dyktig guide, 55kr for voksen.
Et flott sted både historisk og naturmessig. Må ta båt fra Ravnkloa og koster 95 kr. T/R. Mulighet for å kjøpe mye fint håndverk av lokale kunstnere. Kiosk og toaletter på stedet.
Grei båttur utover .Mye historie rundt øya. Hadde lyst på guidet omvisning,men kun en tur i timen gjorde at vi ikke gadd å stå så lenge.
Dårlig tilbud på bespisning. På hjemturen sto vi med barna i over 1.5 time i kø for å komme tilbake. Kun 1 båt som kjørte folk tilbake. Uholdbart. Litt negativ opplevelse desverre.
Tok en tur ut til Munkholmen i passe vær, fikk fin omvisning og varm kaffe og kanelboller i kafeen før vi dro tilbake. Fin opplevelse