Fantastisk byggverk.

Løten, Norge
Bør sees i Trondheim

Anmeldt 20. juli 2021
Eva C

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Mer informasjon
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

En dyr opplevelse som ikke er verdt det. Synd at man ikke kan bevege seg fritt med billetten, men må betale ekstra for å se bygningene. I kaféen er det stive priser som ikke det hele tatt reflekterer kvalitet; foccacia’n var knusktørr og kaffen smakløs. Toalettene var illeluktende og rotete uten toalettpapir. Som Trondhjemmer ble jeg flau over å oppleve dette sammen med turistene.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, kristinedalakerm
Anmeldt 15. august 2021

Flott anlegg. Godt ivaretatt og vedlikeholdt. Synd at flere av de tyske kanonen fra WW2 var fjernet. Kun en igjen. Dette er også en del av historien. Avstandsmåleren burde vedlikeholdes - også en del av anleggets historie.
Når en går der ute kan man bare tenke seg hvilket slit det var å bygge dette ute på en liten holme for flere hundre år siden.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, Ole_J2101
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Jeg visste holmen var liten, men at den var så liten hadde jeg ikke trodd :)

Vi bestilte ikke billetter til omvisningen, men hadde vi gjort det hadde vi nok mer ut av turen. Men veldig koselig galleri, og plassen ellers var veldig fin.

Flere steder å bade om man ønsker. Og det var 10 stolper på øya for Stolpejakteren :)

Holdt med 1 time på øya for vår del.

Fant hverken øl eller munker 😉

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, HegeNilsen
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Kusina og jeg betalte 100 kroner hver for en tur/retur reise med båt over til Munkholmen. Sammen med oss var det vanvittig mange andre mennesker også. Ingen opprettholdelse av 1 meter avstand, ingen håndsprit, ca. 90 personer ble shufflet inn på båten tett i tett. Noen hadde på anbefalt munnbind, andre hadde ikke det. Ombord på øya var det veldig folksomt. Vi droppa derfor omvisningen og solte oss på gresset istedenfor. På returreisen var det akkurat samme opplegg med folk tett i tett og null 1 meter eller håndsprit. Helt katastrofe med tanke på at vi fortsatt er midt i en pandemi!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Ailiskh
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Et sted med historie. Vi gikk rundt hele og så på utsikt og bygning. Anbefaler å bli med på guidet omvisning. Kr 55,- Da sitter dere først og hører på guiden forteller om Munkholmen sin historie. Det er interessant. Etterpå går dere rundt selv i bygget, og guiden er tilgjengelig for spørsmål.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Eva C