Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Fine omgivelser

Det er herlig å ta seg en fin liten tur i flotte omgivelser her i Bymarka etter vi har vært på... les mer

Anmeldt 30. juli 2021
MauriceAG
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Topp nærturområde!

Trondheim sin "grønne lunge" og friluftsområde ligger kort vei unna bybebyggelsen. Her er stier og... les mer

Anmeldt 10. september 2019
travelmann3
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 137 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Slegding og trikketur
2 anmeldelser
fra USD 77,87
Mer informasjon
fra USD 155,73
Mer informasjon
fra USD 70,08
Mer informasjon
fra USD 60,81
Mer informasjon
Anmeldelser (137)
Filtrer anmeldelser
137 resultater
Vurdering fra reisende
100
34
2
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
100
34
2
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 137 anmeldelser
Anmeldt 11. desember 2018

Bymarka er en perle. Når sant skal sies, er det vel enentlig ikke Bymarka jeg bruker mest, men Leinstrandmarka. Mange skiller strengt mellom de forskjellige delene av marka - de to over + Bynesmarka, men mange av oss kaller hele det sammenhengende området for "Bymarka". Ta en tur fra Skogmo - hit kan du komme med både bil og buss - og gå innover mot Vellikvatnet. Her kan du velge om du vil ta stien videre til Rønningen, eller ta opp lia - fortsette over myrene og gå fram til Bjørktjønna. En av mine perler i marka . GOD TUR!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, vsvidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Flott fottur til Elgsethytta på årets første vintertur! Oktober med snø på stien. Stor utfart og mange folk i Bymarka.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde en fin tur en søndag med fint vær. Spesielt for barna var det fint å være litt ute i naturen, men de minste ble litt utålmodige. Et par timer var nok.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Reis opp til skistua med buss 10 eller bil og gå innover skogsveien og videre pestoen opp til Storheia. Det er en vidunderlig tur i lett terreng. Bare de siste hundremeterne er litt bratte og krevende, men så blir man belønnet med den flotteste utsikt son tenkes kan. 360 graders utsikt mot Trondheim, fjorden, fjellene mot Sverige og til og med Snøhetta og Dovrefjell kan skimtes. Beregn tre - fire timer, ta med niste og nyt turen

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Anne Marit R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

Ut i naturen like ved byen. Her er det et stort nett med turstier. Opp til utsiktspunkt eller til serveringssteder. Også muligheter for overnatting ute eller i telt om du har.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Tbondo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser