Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Flott

På en av de få fine dagene en kan få når det nærmer seg høst her i byen er det så definitivt... les mer

Anmeldt 29. august 2019
Pål H
,
Trondheim, Norge
Fantastisk turområde

Bymarka i Trondheim har helt fantastisk mange muligheter, har gått mye forskjellig og er en flott... les mer

Anmeldt 22. juli 2019
VidarTB
,
Tromsø, Norge
via mobile enheter
Les alle 133 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Slegding og trikketur
2 anmeldelser
fra USD 33,99
Mer informasjon
fra USD 116,04
Mer informasjon
fra USD 65,71
Mer informasjon
fra USD 43,35
Mer informasjon
Anmeldelser (133)
Filtrer anmeldelser
133 resultater
Vurdering fra reisende
97
33
2
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
97
33
2
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 133 anmeldelser
Anmeldt 29. august 2019

På en av de få fine dagene en kan få når det nærmer seg høst her i byen er det så definitivt anbefalt å gå seg en tur i Trondheims egne Bymarka

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Pål H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Bymarka i Trondheim har helt fantastisk mange muligheter, har gått mye forskjellig og er en flott mulighet for både turister og fastboende.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, VidarTB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mai 2019 via mobile enheter

Her er det muligheter for å finne gode stier på kryss og tvers. Litt dårlig skiltinfo, men stort sett tørre stier. Lett tilgjengelig med trikk til Lian eller buss nr 10 til Skistua. Flere serveringssteder ligger i marka, som også har åpent på ukedagene også. Alle disse har sitt eget særpreg: Grønnlia, Rønningen, Skitur, Elgsethytta og enda flere!

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2019 via mobile enheter

Bymarka i Trondheim er det beste rekreasjonsområdet for et stort antall av byens innbyggere. Lett tilgjengelige fra ulike kanter av byen både med trikk, buss, bil,sykkel og på beina. Flere gode serveringssteder som Skistua, Damhaugen, Elgsethytta, Grønlia og Rønningen. Her er variert terreng fra høydedrag med høyfjellspreg til skogslandskap. Mange vann med fisk og et rikt dyreliv, med bever, hjort, elg rådyr. Stier og skiløyper av varierende vanskelighetsgrad. I dette terrenget er det muigher for alle; barn og voksne med ulike ambisjoner!! Kom deg opp og ut i bynær natur!!!

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Fantastisk turterreng for store og små. Mange fine hytter å gå til eller bare gå en runde uten mål og mening. Passer for alle uansett form Mange fine utkikkspunkter

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, tmss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser