Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Topp nærturområde!

Trondheim sin "grønne lunge" og friluftsområde ligger kort vei unna bybebyggelsen. Her er stier og... les mer

Anmeldt 10. september 2019
travelmann3
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Flott

På en av de få fine dagene en kan få når det nærmer seg høst her i byen er det så definitivt... les mer

Anmeldt 29. august 2019
Pål H
,
Trondheim, Norge
Les alle 137 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Slegding og trikketur
2 anmeldelser
fra USD 56,83
Mer informasjon
fra USD 155,00
Mer informasjon
fra USD 62,00
Mer informasjon
fra USD 47,74
Mer informasjon
Anmeldelser (137)
Filtrer anmeldelser
137 resultater
Vurdering fra reisende
100
34
2
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
100
34
2
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 137 anmeldelser
Anmeldt 10. september 2019 via mobile enheter

Trondheim sin "grønne lunge" og friluftsområde ligger kort vei unna bybebyggelsen. Her er stier og serveringssteder som tilbyr mat og drikke til vandrere og skifeller. Kommunens høyeste fjell, Storheia 565 moh, ligger inne i Bymarka.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2019

På en av de få fine dagene en kan få når det nærmer seg høst her i byen er det så definitivt anbefalt å gå seg en tur i Trondheims egne Bymarka

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Pål H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Bymarka i Trondheim har helt fantastisk mange muligheter, har gått mye forskjellig og er en flott mulighet for både turister og fastboende.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, VidarTB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. mai 2019 via mobile enheter

Her er det muligheter for å finne gode stier på kryss og tvers. Litt dårlig skiltinfo, men stort sett tørre stier. Lett tilgjengelig med trikk til Lian eller buss nr 10 til Skistua. Flere serveringssteder ligger i marka, som også har åpent på ukedagene også. Alle disse har sitt eget særpreg: Grønnlia, Rønningen, Skitur, Elgsethytta og enda flere!

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. februar 2019 via mobile enheter

Bymarka i Trondheim er det beste rekreasjonsområdet for et stort antall av byens innbyggere. Lett tilgjengelige fra ulike kanter av byen både med trikk, buss, bil,sykkel og på beina. Flere gode serveringssteder som Skistua, Damhaugen, Elgsethytta, Grønlia og Rønningen. Her er variert terreng fra høydedrag med høyfjellspreg til skogslandskap. Mange vann med fisk og et rikt dyreliv, med bever, hjort, elg rådyr. Stier og skiløyper av varierende vanskelighetsgrad. I dette terrenget er det muigher for alle; barn og voksne med ulike ambisjoner!! Kom deg opp og ut i bynær natur!!!

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser