Supert!

Finns noe for alle på pirbadet. Helt topp, vi var der med en på 10 og en på 8 ! Rekommenderas hvis... les mer

Anmeldt 8. august 2023
522pernillac
Oslo, Norge
Jeg elsker dette badelandet

Jeg er her hver uke både med venner i helgene og på svømmetrening alene. Jeg er fra Trondheim og... les mer

Anmeldt 10. mars 2023
655jespers
Trondheim, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Mer informasjon
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Ikke alltid like lett å finne på interessante ting å gjøre for hele familien med veldig små barn men her kan alle kose seg. Fine fasiliteter godt tilrettelagt for alle.

1  Takk, Tony H
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Besøkte Pirbadet ifm en overnatting på Clarion. Dette ga meg gratis adgang. Et flott anlegg som uansett kan anbefales om du skal løpe/ trene vekter eller svømme!

Takk, Carsten T
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Var her ifb med høstferie, med to barn på 7 år. Anlegget er ganske stort så selv om det var mye folk føltes det aldri trangt. Fine og tilrettelagte områder for ulike aldersgrupper. Garderobe og dusj kunne godt fått en oppgradering, men det er nok ikke noe barna henger seg opp i.

Takk, 979ainaa
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk badeland for hele familien. Fra baby basseng med diverse leker til bølgebasseng til hopeturn og skli. Flere bassenger for svømming. I øverste etasje finnes en bassenge med dybde av 90cm. Da var det en bassen med 120cm og en til bassen som har litt varmere vann. Så finnes en strømningskanal og en kosebad med fantastisk utsikt og klart flere skli.

1  Takk, 814sannev
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Helt nede ved sjøkanten ligger Pirbadet. Et eldorado for oss som trives i vannet. Her er det flere typer basseng og vannsklier. Og med god utsikt utover mot Munkholmen og Trondheimsfjorden. Anbefales!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, frodet192