Finns noe for alle på pirbadet. Helt topp, vi var der med en på 10 og en på 8 ! Rekommenderas hvis... les mer
Jeg er her hver uke både med venner i helgene og på svømmetrening alene. Jeg er fra Trondheim og... les mer
Perfekt aktivitet på regnfulle dager. Barna storkoste seg med varierte bassengområder, sklier og lek. Også fint for de voksne å ha mulighet til svømmetrening. Oversiktlig, rent og pent.
Anbefales.
Ungene på 9 og 10 storkoste seg i badeanlegget. God variasjon i aktivitetene. Utebassenget var helt topp, men skulle hatt større kapasitet. Det ble fort fullt med restriksjoner på 10 stk om gangen. Litt mye folk i badeanlegget, så det var vrient å holde 1 meters avstand hele tiden. Vi hadde kjøpt billetter på forhånd, så det var ingen kø. Kommer nok igjen en annen gang også.
Bra badeland! Hver gang vi er i Trondheim er dette barnas mål med turen. Mange og varierte aktiviteter. Vannsklia og stupetårnet er våre favoritter nå, men bølgebasseng, boblebad på terrassen og spa avdeling er helt rett. Matservering er Ok.
Godt badeland med variert innhold. God mat. Konge for hele familien. 190 kr for voksen inngang. Husk badeboksa
Var der med familien, nesten en times lang kø for å komme inn. Har aldri sett så mange folk der på en gang. Kø utenfor hele dagen og ingen grense for hvor mange som slapp inn.
Maxantall i basseng var det ingen som brydde seg om og ingen som passet på. Skulle spise; felles kø for de som badet og andre med sko som ikke badet; skikkelig ekkelt å stå på det grovskitne gulvet i badedrakt og bare føtter!
Veldig fulle og skitne garderober, gulvet var dekket av hår og lo i dusjen, altfor sjeldent renhold der.
Unge personer som jobbet og sto på av de ansatte, men med ingen restriksjoner av ledelsen der de tydeligvis skulle ha inn flest mulig mennesker og tjene mest mulig, gjorde situasjonen umulig for de ansatte å følge opp i. Strykkarakter til Pirbadet, synd at det er slik turister og andre skal oppleve det vanligvis flotte badeanlegget!
Lang kø for å komme in. Selvom vi hadde kjøpt billetter på app. Det vi sto i kø over 40min.Når vi var inne så var det masse folk som var inne. Ingen 1meter avstand verken i køen på sklier, restaurant, i basseng og garderobe. Maten inne er for kjipe.