Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 82
Vis tilbud
Expedia.comUSD 87
Hotels.comUSD 87
PricelineUSD 87
TravelocityUSD 87
EtripUSD 87
Vio.comUSD 87
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (316)
Filtrer anmeldelser
316 resultater
Vurdering fra reisende
25
97
93
65
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
25
97
93
65
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3136 av 316 anmeldelser
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Bor her denne uken, rimelig rom, fin standard, rent og pent. Minuset her er betaling for parkering og dårlig frokost. Frokosten kunne de gjort noe mer ut av med bla kaffe inkl. Nærhet til tog og sentrum trekker opp.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, gaute_2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marie H, Manager på P-Hotels Brattora, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018

Hei og tusen takk for din tilbakemelding. Vi er glad for å høre at dere har hatt ett bra opphold her hos oss!
Velkommen tilbake en annen gang :)
Mvh P-Hotels Brattøra

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Bodde her med familien for å besøke familie. Hadde fokus på å sove bra. Visste at angående mat måtte vi gå andre steder. Vi kom med toget og hotellet ligger ved togstasjonen, noe som kunne vært en utfordring mht støy. Det var det ikke. Vi fikk rom mot byen, sengene var kjempegode og vi hadde det vi trengte på rommet, utenom hårføner. Kan absolutt anbefales dersom en bare tenker på sovekomforten. +Flott utsikt på takterrassen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, LEKVENIANER-66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2018

Nærhet til togstasjonen og rene rom er positivt.
Hotelregler med forbud mot besøk på rommet er nokså spesielt. Frokost de sier de har er to brødkiver med ost og skinke, slått sammen som en olapakke med svak saft til. Maten ble levert i en pose på døra en gang i løpet av morgenkvisten - dvs. mange timer i romtemperatur. Kaffe og te var ikke inkludert men det kunne man kjøpe i resepsjonen til 15 kr. for en liten kopp..... Ikke et sted jeg kommer til å velge igjen,.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, 255bodil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Var er en natt i forbindelse med en ikea tur, så vi sjekket inn sent på kvelden. Fikk raskt hjelp i resepsjonen, og kom oss på rommet. Rommet er helt ok, men ikke noe mer. Å vinduet/utsikten er rett mot jernbanen som det var støy i fra hele natten..
De har en liten rekke med parkeringsplasser rett utenfor hotellet, den var som regel hele tiden full, men fikk plass. Var gebyrfri parkering fra 20.00-08.00 (om jeg husker rett) og etter der må man betale, men er automat rett ved og gikk fint å betale med easypark appen.
Minus for slitte rom, mye støy og at vi bare fikk en frokost på døra om morgenen. Og vi var 2 stk..

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, klllk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

Ikke et hotell som kan anbefales. Natten gjennom buldrer tog forbi, nesten umulig å sove. Frokost er det ikke her, det vil si du får en pose med brød på døren. Jeg fikk ikke det ved mitt opphold, dette ble nok glemt. Ikke nok parkering til gjester.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, espens954
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser