Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Vio.com
Etrip
Se alle 15 tilbud
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom dit på ettermiddagen på en søndag, de hadde bare 10 parkering plasser så det var ikke ledig. Fikk beskjed om å sjekke på morgen dagen etter, må betale rundt 130 kr for 3 timer utfor hotellet, da var det enda ikke ledig. Måtte kjøre ett stykke borti gata å parkere på taket på togstasjon. Litt stress det... de burde hatt flere parkering muligheter, det kostet også 250 døgnet. Froksten kostet 70 kr, tok ikke det fordi det var ikke verdt det. Mye bråk fra togbanan seint på kvelden å det startet igjen i 7 tiden på morgen, hele rommet ristet så om du er følsom for lyder ikke velg dette om du vil sove bra. Ellers var rommet greit enkel standar, kaldt gulv på badet... nært til sentrum var ett pluss. Hotellet har også en fin takterrasse

Takk, 70maij
Anmeldt 18. juli 2020

Rommene er rimelige og hotellet ligger relativt sentralt til i Trondheim. Jeg på rim 281 wom er vendt mot jernbanesporene hvor det var stor aktivitet med sporskift og togtrafikk. Dette plaget meg ikke fordi rommet var godt isolert.
TV-en på rommet hadde dårlige signaler og kunne derfor ikke brukes. En ganske irriterende detalj som burde være unødvendig og som er lett å fikse.
Ellers var det litt brysomt med parkering. Hotellet disponerer noen plasser som man kan leie, men disse var ikke ledige. Parkeringshuset ved jernbanen var fullt døgnet rundt, så jeg måtte bruke et parkeringshus en kilometer unna. Ikke optimalt.

• Sovekvalitet
2  Takk, Lars Vagle S
Anmeldt 18. juli 2020

Bestilte rom for en natt, da vi ikke fant andre alternativer. Sparsommelig innredet hotell, med minimum av møbler på rommet (gjenbruk av ikeamøbler fra tidlig 2010-tall?). Gulvet var så skittent og klissete at vi måtte beholde skoene på. Flekker på sengerammen, men rene sengeklær og helt ok komfort. Baderommet var lite, men rent. Rommene er på bakkeplan med utsikt rett ut i en industrigate, mye støy. + for bordtennisbord. Alt i alt, du får en seng å sove i og mulighet for dusj.

Takk, 695marteh
Anmeldt 2. april 2020

Ringte for å spørre om ledig rom, men ble utspurt om alle mulige spørsmål før jeg fikk booke. Rakk ikke å svare på et spørsmål før det haglet et nytt spørsmål. Mannen jeg snakket med avsluttet med "dette blir for vinglete, du er ikke velkommen her".
Skjønner ikke hva jeg nettopp har opplevd..

Dato for oppholdet: april 2020
1  Takk, 277theresej
Anmeldt 16. januar 2020

Det eneste positive å si om dette stedet er at det er sentralt. Det er rimelig, men er vel det kjipeste rommet jeg har hatt i Norge. Bestilte rom på nett og jeg skulle ha utsikt. Jeg fikk vindu mot en parkeringsplass og jernbane.. Ligg unna!!!

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise