Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 100
Vis tilbud
Booking.com
USD 99
Vis tilbud
Hotels.com
USD 100
Vis tilbud
eDreamsUSD 99
PricelineUSD 105
Trip.comUSD 144
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (307)
Filtrer anmeldelser
307 resultater
Vurdering fra reisende
25
96
92
64
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
25
96
92
64
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 307 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Positivt overrasket. Bodde ei natt på Royal garden, men på grunn av overbookede hoteller var p-hotell eneste mulighet for 1 natt til i Trondheim. Var med en vis skepsis vi sjekket inn, men ble positivt overrasket da vi sjekka inn. Rent rom og hyggelig betjening. Ser på tidligere anmeldelser folk klager på beliggenhet og togstøy, selv merket vi ingenting til dette. Og for 700 kr natta godtar du gjerne ett tog eller 2. Her er ingen resturant eller minibar, men 2 min spasertur unna finner man restauranter og barer.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, GeirMP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom dit på ettermiddagen på en søndag, de hadde bare 10 parkering plasser så det var ikke ledig. Fikk beskjed om å sjekke på morgen dagen etter, må betale rundt 130 kr for 3 timer utfor hotellet, da var det enda ikke ledig. Måtte kjøre ett stykke borti gata å parkere på taket på togstasjon. Litt stress det... de burde hatt flere parkering muligheter, det kostet også 250 døgnet. Froksten kostet 70 kr, tok ikke det fordi det var ikke verdt det. Mye bråk fra togbanan seint på kvelden å det startet igjen i 7 tiden på morgen, hele rommet ristet så om du er følsom for lyder ikke velg dette om du vil sove bra. Ellers var rommet greit enkel standar, kaldt gulv på badet... nært til sentrum var ett pluss. Hotellet har også en fin takterrasse

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 70maij
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Rommene er rimelige og hotellet ligger relativt sentralt til i Trondheim. Jeg på rim 281 wom er vendt mot jernbanesporene hvor det var stor aktivitet med sporskift og togtrafikk. Dette plaget meg ikke fordi rommet var godt isolert.
TV-en på rommet hadde dårlige signaler og kunne derfor ikke brukes. En ganske irriterende detalj som burde være unødvendig og som er lett å fikse.
Ellers var det litt brysomt med parkering. Hotellet disponerer noen plasser som man kan leie, men disse var ikke ledige. Parkeringshuset ved jernbanen var fullt døgnet rundt, så jeg måtte bruke et parkeringshus en kilometer unna. Ikke optimalt.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Bestilte rom for en natt, da vi ikke fant andre alternativer. Sparsommelig innredet hotell, med minimum av møbler på rommet (gjenbruk av ikeamøbler fra tidlig 2010-tall?). Gulvet var så skittent og klissete at vi måtte beholde skoene på. Flekker på sengerammen, men rene sengeklær og helt ok komfort. Baderommet var lite, men rent. Rommene er på bakkeplan med utsikt rett ut i en industrigate, mye støy. + for bordtennisbord. Alt i alt, du får en seng å sove i og mulighet for dusj.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 695marteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2020

Ringte for å spørre om ledig rom, men ble utspurt om alle mulige spørsmål før jeg fikk booke. Rakk ikke å svare på et spørsmål før det haglet et nytt spørsmål. Mannen jeg snakket med avsluttet med "dette blir for vinglete, du er ikke velkommen her".
Skjønner ikke hva jeg nettopp har opplevd..

Dato for oppholdet: april 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 277theresej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser