Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig nabolagspub med god mat”
Anmeldelse av Café Løkka

Café Løkka
Vurdert som nr. 54 av 284 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 40 - USD 189
Kjøkken: Amerikansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2020

Hadde en fin kveld her, med trivelige ansatte, deilig mat (chili con carne for min del, akkurat passe hot) og et miljø vi trivdes i. Avslappet og koselig. Vi kommer tilbake neste gang vi er i Trondheim!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, humbla9
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (155)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 155 anmeldelser

Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Maten var grei nok den, service også. Men her er det altså INGEN annerkjennelse for at verden er angrepet av en pandemi som dreper tusenvis av mennesker. Ingen håndsprit å se, ingen vasking av bord mellom kunder og her blåser alle i 1-meter avstand (til og med personalet). Håndsprit finnes ikke engang på toalett (som det bare finnes to av). En virkelig dårlig opplevelse av en plass som gir en stor F i å ta hensyn til hva verden står i akkurat nå i juni 2020. Tommel NED

Dato for besøk: juni 2020
Takk, IngvildK46
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020

De ansatte er frekke og nedlatende. For Guds skyld ikke klag på maten som er helt forferdelig. Her er du ikke ivaretatt som betalende gjest.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Chloeolesen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Etter å ha ventet 45 minutter og purret på en burger kom de med en kald! For å få en varm skulle det ta ytterligere 20 min. Skjønner godt de tar betaling på forhånd. Frarådes besøk.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Jarle K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2019

Deilig ribbesandwich i desember. Enkel, men grei service. Bestilling ved disken, og betaling før maten. Men det gjør lite, når maten smakte bra.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Steinar M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Café Løkka, så også på

Trondheim, Trondheim
 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Café Løkka? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din