“Bra på øl, veldig middelmådig mat.”
Anmeldelse av Café Løkka

Café Løkka
Vurdert som nr. 8 av 35 Smått og godt i Trondheim
Prisklasse: kr 446 - kr 2 109
Kjøkken: Amerikansk
Anmeldt 12. september 2022 via mobile enheter

Bestilte den britiske klassikeren Fish & Chips. Fikk servert knusktørr overfritert og uspiselig fisk. OK chips. Null grønnsaker. Nachosen venninnen min fikk hadde myke, sammenklistrede chips og så ut til å ha stått på kjøl indagesvis for så å bli halvhjertet varma opp. Dette er dessverre blitt et sted man går hvis man ikke har tenkt å spisse.

Dato for besøk: september 2022
Takk, leifolavj

Anmeldt 11. september 2022 via mobile enheter

Nydelig sted! Hyggelig og trivelig. Supert uteområde med varmelamper. Vi bestilte ikke mat, men det så ypperlig ut. Kommer tilbake!

Dato for besøk: september 2022
Takk, bettinadnordal
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Enkel men smakfull lunsj. Rolig og avslappet stemning, veldig koselig! Jeg spiste egg og bacon sandwich og kona spiste Club sandwich, var bra! Anbefales😎

Dato for besøk: august 2021
Takk, fredrikh664
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Bra burgere
Var et hyggelig sted med benker ute. Hadde en burger med kylling og en vanlig burger med ost. Sted anbefales. Hyggelig betjening og atmosfær.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 282christopherb
Anmeldt 12. desember 2020 via mobile enheter

Spiste lunsj her 29. november, veldig koselig atmosfære og god mat. Ble meget godt ivaretatt av servitør Tone, hun var utrolig flink og hyggelig! Kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: november 2020
Takk, MozzieHa

Reisende som så på Café Løkka, så også på

Trondheim, Trondheim

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Café Løkka? Del dine erfaringer!