Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Byens beste Asiatiske restaurant!!”

Asiatisk Restaurant Phu Yen
Vurdert som nr. 63 av 284 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Kinesisk, Thai, Vietnamesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. januar 2019

Jeg anbefaler dette stedet på det sterkeste, kjempegod mat til billig pris. Store porsjoner, ferske råvarer og veldig god service.10/10 :)

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, Hanad A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (87)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 87 anmeldelser

Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

+ for stor porsjon og billig pris!
Jeg aldri har smakt en så kjedelig pad thai. Nøttene som ble brukt til å toppe retten var ikke hakket opp eller røstet. Lite egg, sausen veldig søt, nesten som sursøt saus.
Anbefaler ingen å bestille pad thai'en der. Mulig andre retter er gode, men jeg kan bare ta utgangspunkt i det jeg selv har spist.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, MariaTranh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Beste resuturant i Trondheim❤️ #anbefales for alle Spiser der hele tiden pga gode maten dem lager

Dato for besøk: august 2018
Takk, Adam S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2018 via mobile enheter

Utrolig bra! Veldig rimelig, store porsjoner og god mat! Spiste kylling med ingefær og okse sitrongress og hvitløk!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 335martev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2018 via mobile enheter

Her får du et stort utvalg av asiatisk mat til en rimelig pris. Phad thaien med kylling og scampi er en av de bedre jeg har smakt. Vårrullene smakte også veldig bra. Hyggelig betjening. Ok lokaler.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, veronsc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Asiatisk Restaurant Phu Yen, så også på

 

Har du vært i Asiatisk Restaurant Phu Yen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din