Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rikholdig meny. Høflig kelner. Krostemning.”

Asiatisk Restaurant Phu Yen
Vurdert som nr. 63 av 295 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Kinesisk, Thai, Vietnamesisk
Beskrivelse: Velkommen til en minnesverdig smaksopplevelse fra asiatisk kjøkken.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Velkommen til en minnesverdig smaksopplevelse fra asiatisk kjøkken.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Jeg fikk en overraskende stor porsjon havets delikatesser. Mye god mat for pengene. Svært servicevennlig og effektiv kokk/kelner. Kroaktig stemning i et lite gammelt lokale. Rolig atmosfære. Kommer igjen.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Dreamer20946741419
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (92)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 92 anmeldelser

Anmeldt 15. mai 2021 via mobile enheter

Nydelig god mat til en rimelig penge, og fantastisk god service. Her må man bare ta et måltid når man er i Trondheim
Anbefales

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, grete2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. mars 2021

Phu yen er en perle blant Trondheims restauranter. Jeg har vært kunde på Phu Yen fra mine første studiepoeng, gjennom eksamener og første lønningsdag. Phu yen er plassen du drar når du ikke vil bli skuffet. Der vil den alltid smilende Thanh overrekke deg retter laget med en tilsynelatende endeløs kjærlighet fra kjøkkenet.

Dato for besøk: mars 2021
1  Takk, OlekUrke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. januar 2021

Har vært fast kunde der i mange år fordi de har fantastisk god mat og store porsjoner til en fornuftig pris. Hyggelig betjening og nå har de også øl og vin.
Anbefaler virkelig denne restauranten.

Dato for besøk: januar 2021
2  Takk, Odyssey52723
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. desember 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, veldig god service, koselig og rent lokale. 10/10 :) Vil definitivt spise her igjen! :)

Dato for besøk: desember 2020
1  Takk, Torunnv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Asiatisk Restaurant Phu Yen, så også på

 

Har du vært i Asiatisk Restaurant Phu Yen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.