“Bra”

Asiatisk Restaurant Phu Yen
Vurdert som nr. 40 av 410 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Kinesisk, Thai, Vietnamesisk
Beskrivelse: Her på Phú Yên serverer vi et stort utvalg av tradisjonelle retter og husets spesialiteter. Vi serverer mat fra både land og sjø, i tillegg til gode vegetarretter.
Anmeldt 30. juni 2023

Enkel restaurant. veldig intimt. Litt problem med bråkete gjester, men ble et helt annet sted når de forlot oss. Veldig hyggelig betjening. Kunne vært mer smak på maten, men det kan være jeg bestilte feil i forhold til det. Egentlig god hjelp med bestillingen også. Ekstremt raus porsjon. Rimelig.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, mavin1989

Anmeldt 9. juni 2023 via mobile enheter

Bare å ta seg en tur om du vil ha en velsmakende, hyggelig matopplevelse hvor du kanskje må be om en «doggy-bag» og smiler når du betaler! Lurer du på hva du skal velge på menyen, da er det bare å spørre😊

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Sightseer63380760217
Anmeldt 11. april 2023

Fantastiske ansatte med en super trivelig service innstilling. Store posjoner til rimelig penge. Utsiden bedrar, noe du ser når du kommer inn. En kanon opplevelse som anbefales. Dette er plassen om du er alene, med familie, venner eller kollega. Uansett hvor mange dere er, så er servicen og maten ypperlig!

Dato for besøk: april 2023
3  Takk, Incognito T
Anmeldt 5. april 2023

Her får en valutta for pengene. Store porsjoner og humane priser samt en grei kelner. Synd folk flest ikke har oppdaget denne litt bortgjemte plassen.

Dato for besøk: mars 2023
2  Takk, Matvant
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Resturantens utside så ikke så bra ut men ble overasket da vi kom inn. Fint og koselig inne, utrolig god mat,god service, vi fikk maten raskt. Betjeningen var veldig hyggelig.

3  Takk, JanneS582

Reisende som så på Asiatisk Restaurant Phu Yen, så også på

Har du vært i Asiatisk Restaurant Phu Yen? Del dine erfaringer!